Once

mickey tam

New member
../images/Emo91.gif Once

לא יודע אם למישהו פה יצא לשמוע על הסרט הזה ובכלל לראות אותו... בכל מקרה מדובר בסרט מוזיקלי, אבל לא מסוג מחזות הזמר, הסרט מדבר על בחור שמגיע מתחתית החברה שמנגן ברחובות לפרנסתו וחובר לאישה שעוזרת לו להקליט אלבום סטודיו. הסרט עצמו נחמד מאוד, אבל לא עליו באתי להמליץ לכם... (למרות שגם הוא טוב שלא תבינו לא נכון), הפס קול של הסרט הזה יושב אצלי על האוזן חזק בשבוע האחרון, הוא פשוט מעולה, ללא ספק הולך להיטחן אצלי עוד קצת... לא ממש התעמקתי בשחקן/זמר ככה שאין לי ממש מה לספר עליו, לא ידוע לי על אלבומי סטודיו שלו, מלבד הפסקול הזה. לי אישית הוא מזכיר את דמיאן רייס, ודיוויד גריי מעין שילוב של שתיהם, רוב השירים בפס קול הם שלו ויש כמה דואטים עם השחקנית השנייה וגם שיר סולו שלה... בסך הכל דיסק מעולה! אוהבי פולק אקוסטי יתחברו בקלות, אני אישית ממליץ לראות את הסרט לפני ההאזנה לדיסק, הסרט ממש מחבר אותך לשירים. **מומלצים: Glen Hansard And Marketa Irglova - Falling Slowly Glen Hansard And Marketa Irglova - When Your Minds Made Up

dsol

New member
סרט מעולה !!_../images/Emo189.gif

עם סאונד אפילו יותר טוב ! ממש אהבתי שהם שמו את ה "שיר שטות" ששרים באוטובוס בתוך הדיסק... אותי זה הפתיע

../images/Emo99.gif

איזה סרט מעולה עידן אלתרמן המליץ עליו לפני כמה שבועות מצטרפת בחום להמלצה

dsol

New member
../images/Emo91.gif Across The Universe_../images/Emo189.gif

לכל חובבי הביטלס... וגם לאלו שפחות (כי הסרט באמת טוב... גם אני בתור מישהו שלא "מכור" לביטלס נהניתי ממנו מאוד) תקציר: סרט מוזיקלי מקורי המבוסס על שירי הביטלס. מעבר ליקום" מספר סיפור אהבה שמתרחש על רקע התקופה הסוערת של שנות השישים, תקופה מהפכנית של מחאה אנטי-מלחמתית, של פריחת הרוקנרול ותרבות הנגד. הסרט נע בין המספנות של ליברפול אל הפסיכדליה היצירתית של גריניג' וויליג', מההפגנות הסוערות ברחובות דטרויט אל שדות הקטל של ווייטנאם. גיבוריו של הסרט הם הנאהבים הצעירים ג'וד (ג'ים סטארגס) ולוסי (איוון רייצ'ל ווד) שיחד עם קבוצה של חברים ומוזיקאים נסחפים אל תרבות הנגד האנטי מלחמתית, כש"דר' רוברט" (בונו) ו"מר קייט" (אדי איזרד) משמשים להם כמדריכים. כוחות סוערים אשר מעבר לשליטתם מפרידים בסופו של דבר בין הנאהבים, ומאלצים את ג'וד ולוסי – כנגד כל הסיכויים – למצוא את דרכם בחזרה, זה אל זו. טריילר: (למרות שהוא מחמיא לסרט הרבה פחות ממה שמגיע לו...) http://www.youtube.com/watch?v=bQ6d3m-GFyw אתר הסרט: http://www.acrosstheuniverse.com/ הסאונד כמובן.... ביטלס, אבל בביצועים מיוחדים לסרט (שאותי הפתיעו לטובה... מה שגם שהקטעים בסרט בשילוב עם השירים נותים אווירה נעימה ועם זאת כואבת וחזקה וכל מה ששיר אמור להעביר ויותר מזה !) בקיצור... שווה צפיה..

mickey tam

New member
נשמע ממש טוב...

שמתי כבר בהורדה.. אני מקווה לראות אותו בשישי או שבת ואני אגיב :)

למעלה