../images/Emo91.gif Vh1 Radio
אחת הבשורות הגדולות והמשמעותיות שהביא האינטרנט בתחום המוזיקה הוא לדעתי תחנות הרדיו המותאמות אישית. בעוד שלפני 20 שנה, ולמעשה אפילו היום, לא הייתה ברירה אלא לשבת ולהאזין לגלגל"צ או כל תחנה אחרת ולשמוע שיר שאתה אוהב פעם ב-20 דק', היום המצב שונה לגמרי. מדי פעם מישהו ממליץ פה על תחנת רדיו אחרת, ויש באמת רבות וטובות - והרדיו המוכר ואולי הטוב מכולם הוא הרדיו של Last.fm שהוא בערך הכי מותאם אישית שאפשר
אז עכשיו נתקלתי בשירות נוסף של ערוץ המוזיקה הותיק VH1 בשם VH1 Radio [מן הסתם
]. למגגון התחנות לחצו ממש http://www.vh1.com/music/radio/. כפי שראיתם [אם לחצתם על הקישור..] יש תחנות מכל הסוגים, מה שדי מאפיין את Vh1: החל מדאנס, דרך קאנטרי, וכלה ברוק. בכל ז'אנר כזה יש עוד סאב-ז'אנרים בשמות מוזרים. אני אציין כמה מהתחום הכי קרוב אלי ספציפית, רוק: Acoustic Chill, Chill, Axis וכו'. אני בחרתי עכשיו ב- Dreamscape, שמעתי עכשיו בערך 10 שירים וזה פשוט בול הטעם שלי
שירים מעולים אחד-אחד, ישנים לצד חדשים
הנה דגימה קטנה ממה שהרדיו בחר לי ... James Morrison - Under The Influence Keane Coldplay - The Scientist Snow Patrol - Chocolate Ben Harper עם קאבר לסטרוברי פילדס של הביטלס The Fray Youth Group Death Cab For Cutie והיו עוד כמה שלא הכרתי [טובים!] אבל שכחתי אותם, התסלחו לי? ויש עוד מלא תחנות מעולות עם כמה דברים יותר קלאסיים, יש בריטרוק, וכו', בקיצור - לא חסר
אז קיבלתם
ענקית.. היתרון הגדול, כפי שאני רואה אותו, הוא שבאמת כל אחד ימצא פה מוזיקה שהוא אוהב ומתחבר אליה. החיסרון היחיד - אין מוזיקה עברית..
תהנו חבר'ה!!!!!!
ותגיבו או שאני מקפיצה את השרשור
אחת הבשורות הגדולות והמשמעותיות שהביא האינטרנט בתחום המוזיקה הוא לדעתי תחנות הרדיו המותאמות אישית. בעוד שלפני 20 שנה, ולמעשה אפילו היום, לא הייתה ברירה אלא לשבת ולהאזין לגלגל"צ או כל תחנה אחרת ולשמוע שיר שאתה אוהב פעם ב-20 דק', היום המצב שונה לגמרי. מדי פעם מישהו ממליץ פה על תחנת רדיו אחרת, ויש באמת רבות וטובות - והרדיו המוכר ואולי הטוב מכולם הוא הרדיו של Last.fm שהוא בערך הכי מותאם אישית שאפשר