חןשסק

New member
../images/Emo91.gif

אני נוסעת מחר בבוקר למכתש רמון, לצפות במטר מטאורים שאמור להיות דבר מהמם... אתם אולי לא תרחיקו כל כך הרבה, אבל תנסו להגיע לאיזה מקום חשוך, חוף הים, בדרך לפלמחים אולי.. בין השעות 11 עד 5 בבוקר (כשהשיא יהיה ב-2 בלילה) השמיים יתמלאו בכוכבים נופלים. תהנו
אני אספר חוויות ביום שני, כשאחזור..

תודה :)

איך את מגיעה למכתש רמון ? למה דווקא שם ? עם מי ? איך באמצע שבוע כשיש צבא ????? תהנייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!

יוווו גמני הייתי!!!!!!!

טוב אז ככה הציעו לי בצבא להצטרף לניסוי טילים, במין בסיס שנמצא דרומית לרמון. שאני אסרב?
(האמת שכמעט ויתרתי על זה אתמול בבוקר כי הרגשתי כ"כ רע... אבל בסוף אמרתי שזו חוויה אז חבל..) קיצר, נסענו, הגענו לבסיס הזה (אשכרה בית מלון... קייטרינג, חדרים עם טלוויזיה, טלפון חופשי בחדר!!!!!!, מגבות, סבונים וכ'ו) ובערב... יצאנו לשתות בפאב במצפה. היה חמוד (ולמלצרים המפגרים שלנו היה עוד יותר חמוד כי השארנו להם יותר מ100 שח טיפ על חשבון של 400) התעכבנו בכוונה כדי להכנס קצת יותר לתוך הלילה, וב12 ומשו התחלנו לנסוע בחזרה לכיוון הבסיס. באיזשהו שלב פנינו לאיזה שביל (כבר היו שם כמה מכוניות חונות) ועצרנו שם... נשענו על המכסה מנוע... השמיים מעלינו. מחזה מטורף... באמת באמת באמת שמדהים. וכ"כ רצינו להשאר עוד... אבל הרע"ן רצה לחזור.
אחד הקצינים שלנו קם ב4 לפנות בוקר כדי להמשיך לראות! בקיצור, היה מהנה ביותר!!!!!!!!!!!!!

יפה יפה.. אבל :)

למה את רושמת באינטרנט שעשו ניסוי טילים ? למה את רושמת את המיקום הפיסי של הבסיס ? בעולם של היום הכל ידוע גם ככה, אבל גלוי ופרוץ, אבל למה לעזור ולחלק מידע צבאי? שמח שנהנית, אני מבקש ממנהלות הפורום לערוך את ההודעה של דוובשנית, ולמחוק לאחר מכן את ההודעה שלי.. תודה.

חןשסק

New member
וואו, וואו ושוב וואו.

היה מ-ד-ה-י-םםםםםםםםם!! אבל יותר יפה זה שהיו כל כך הרבה כוכבים בשמיים, אפילו רואים את שביל החלב!! עשינו טיול במכתש רמון עצמו וישנו על פסיגה של הר. פחד אלוהים, באמת היה מפחיד, עד שלא יצאנו מהמסלול בצהריים שלמחרת (היום) לא נרגעתי. לאחד מאיתנו היה חום, קצת איבדנו את השביל.. בקיצור, היה קצת מלחיץ. אבל היה שווה כל רגע בשביל השמיים המהממים האלו בלילה וכל המטאורים!! שנה הבאה- אני עושה את זה במסגרת פעילות של בית ספר שדה, אני לא אטייל ככה שוב בשטח :S

NoWords

New member
אני גם ראיתי,

אבל בקטנה יחסית לשאר המטיילות פה בשרשור. ב1:30 הערתי את אבא, אספנו חברה שלי ונסענו דרומה קצת למזכרת בתיה. הגענו למצפה הראל, לא ראינו יותר מדי, ואז עברנו ל... כרמי יוסף אני חושבת? נכנסנו ממש ליער, זה היה נראה כמו סצנה מ"פרויקט המכשפה מבלייר", היה כ"כ מפחיד וחשוך. אבל ואוו. היה מדהים לראות את כל הכוכבים, ומדי פעם כוכב נופל.
אני מתה לעשות את זה פעם הבאה כמו שצריך, באמת לנסוע לאיזה מכתש, לישון שם והכל. נשמע חוויה.

למעלה