../images/Emo91.gif

איפה אוכל לקנות מכנס ג´ינס שיתאים לגיזרתי העגולה??? צריכה משהו באזור השרון ולא "במתאים לי" המידות שם 44 ומטה...

ב"מתאים לי" המידות 44 ומטה???

את זה עוד לא שמעתי... בכל אופן - ב"עונות" המידות מתחילות מ-42, אבל הן מידות גדולות... הבגדים במחיר סביר ויש גם יופי של מבצעים (שני פריטים שלישי בחינם למשל). "אישה אישה" - יקר לאללה... ב- SIZAR ראיתי ג´ינסים נחמדים אבל קצת יקרים (250 ש"ח). ראיתי ג´ינסים בג´אמפ וב-קרייזי ליין, אבל הכל כ"כ מקושקש ומצועצע שבא להקיא. אם אני מחפשת ג´ינס, קלאסי, נורמאלי, שלא בגיזרת "מכנסי ניתוח קיסרי" (אלוהים אדירים, מי הגה את הרעיון המטורף הזה??? הרי מתניים של אשה נורמאלית לא נמצאות בתחתית האגן!!!). אם תמצאי משהו כזה, בלי כלמיני עורות, נצנצים, טלאים, שפשופים וכו´ - סתם ג´ינסים כחולים במידה 42-44 - אשמח לדעת.

osnat2

New member
אולי בביאליק בר"ג

היום הסתובבתי שם ויש אחלה דברים. אבל יש לקחת בחשבון: זה לא פירמות ומותגי חברות, הכל חיקויים, זה חנויות שוק כאלו שלדעתי חסכוני מאוד לקנות בהם אבל זה תלוי בקונה ובסטייל שלה. ראיתי ג´ינסים בלי קשקושים , לא ראיתי מידות אבל לדעתי יש כמה שרק תרצו. לדוגמא מחירים: מכנס מחוייט 59 - 69 ש"ח, סט של גופיית סריג ועליון 69 ש"ח, סריגים 59-79 ש"ח. גם נעליים מאוד זולות. ממליצה.

למעלה