דנה ב

New member
../images/Emo91.gif

שבת שלום וערב טוב! אני זקוקה להמלצה למסעדה טובה ונעימה - לחגיגת אירוע משפחתי מצומצם בצהרי שבת. עוד לא גיבשתי דעה לגבי סגנון האוכל ולכן אני פתוחה למגוון הצעות. רצוי שהמסעדה תהיה באיזור שבין חיפה להרצליה, אך אם יש מסעדה שווה במיוחד - אפשר גם בתל-אביב
דנה

דנה ב

New member
חברי היקרים../images/Emo24.gif

אף אחד מכם לא נחלץ לעזרתי? אני ממתינה להמלצותיכם... דנה

גידי42

New member
../images/Emo39.gifקולומבוס - מזל טוב

דנה היקרה, למרות שהפניה שלך היא מאד כללית מבלי לציין איזה סוג אוכל את אוהבת ואפילו הכרטיס האישי שלך לא הצלחתי לדלות שום פרט מענין אני אנסה להמליץ לך על מקום נחמד לחגוג יום הולדת. במיוחד לאור הסנטימנטים העמוקים שיש לי לשם דנה מסעדת קולומבוס, אזור התעשיה של הרצליה פיתוח, מקום גדול שוקק חיים, מבחר גדול וטעים של מאכלים לצימחונים, סלטים למינהם, מאכלי ים ובמיוחד בשר טוב. גם המחירים סבירים. מקום מאד פופולרי לחגוג ימי הולדת ואם תהי ממש נחמדה, כל המלצרים ישירו לך happy bearthday בזמן הגשת הקינוח מזל טוב ועד 120

דנה ב

New member
../images/Emo51.gif לגידי והמשך ../images/Emo26.gif

אני מכירה את מסעדת קלומבוס זה מכבר... נהגנו לפקוד את המסעדה בתכיפות, אך לצערי הפעמים האחרונות היו מאכזבות למדי
קשה לי לשים את האצבע על משהו ספציפי, אך תחושתי הכללית היא שרמתה של המסעדה ירדה בצורה דרסטית - וחבל. המנות לא מרשימות בגודלן, בצורת הגשתן ובטעמן כמו פעם וכשיצאתי משם בפעם האחרונה הרגשתי ש"אין תמורה בעד האגרה" ובקיצור - קולומבוס לא מתפקדת כתמול שלשום. אי לכך - אני מוותרת הפעם על קולומבוס. כדי לעזור לכם לעזור לי
אנסה למקד מעט את הדרישות: ארוחה משפחתית (טווח גילאים משתנה: שנה עד שבעים) מסעדה עם אווירה טובה ונעימה, לא רועשת מדי, כדי שנוכל לחגוג בכיף ולשוחח בנחת אוכל טוב ואיכותי (כמובן), אך לא מוחכם מדי כי לא כולם אוהבים (יפני, למשל, יורד מהפרק) אין חשיבות לכשרות רב תודות דנה

גידי42

New member
ניסיון שני

על טעם ועל ריח אין מה להתווכח ולכן למרות שאכלתי שם לא מזמן ולא חשתי את הירידה שאת מציינת אני מקבל את מה שכתבת אז ככה מסעדות טובות בהרצליה שעשוית להתאים לאירוע המרגש: - בלק סטיר - מסעדה דרום אפריקאית עם סלטים ומנות ראשנות לא רעות, בשרים בנוסח מיוחד (הם טוענים שהרטבים נעשים ע"פ נוסחאה מיוחדת דרום אפריקאית, אבל לא הייתי בונה על זה) יש להם גם חדר פרטי לאירועים וממש לא יקר שם עד העצם - מסעדת בשרים מעולה וויט הול - כנ"ל פחות איכותית יותר עממית אבל עדין נותנת תמורה נאה להשקעה סטיק נקודה קום - לא הייתי אך שמעתי המלצות חמות

למעלה