• פותח הנושא cutey
  • פורסם בתאריך

cutey

New member
../images/Emo91.gif

תגידו,איפה אני יכולה לעבוד בחופש הגדול? אני ממש רוצה לעבוד-משהו קליל כזה,בשביל לחסוך כסף לטיסה או משהו.. אני צריכה עזרה דחוף!

cutey

New member
../images/Emo140.gifהתלהבתם אה?../images/Emo11.gif

טוב..נסחפתם קצת...אני בת 14,יש לך הצעות?אני ממש רוצה לעבוד-אתה יודע ..כדי להעסיק את עצמי בחופש וגם להרוויח קצת

O Boy

New member
או קיי...

גיל 14 קצת בעיה... אבל יש כמה אפשרויות: -חנויות אוכל שתמיד דרושים בהם עובדים כבורגר ראנץ' ודומיו... -חנויות אחרות -עבודות שיפוץ, כן כן בנים, יש לפנות לעיריות, בדר"כ הם צריכים. אני הייתי אמור לעבוד בזה בעזרת פרוטקציה רצינית, כי כאן זה מה שעובד. -תשאלו ת'הורים, חברים שלהם וכו' אם הם צריכים עובדים -מפעלים-צריך לחפש בנרות, אבל יש שצריכים. -מימדיון-ליצור קשר עם המימדיון ודומיו. מישהו מהשכבה מעליי (י') עובד שם, ועוד כמה מהעיר שלי.... זהו... יש מצב למשהו מכאן? הצלחתי לעזור?

אני בת 14

והולכת לחלק עיתונים..חרא של עבודה..בשמש והכל העיקר שמרוויחים 150 שקל..גם משהו יום אחד אני עוד אהיה עשירה

O Boy

New member
וואלה?

באיזה איזור? של איזו חברה? איך השגת את העבודה?

וואלה...

באיזה אזור?באיזה חור התכוונת...ברחובות זה עיתונים של גל גפן.. ואחותי הגדולה עזרה לי להשיג את העבודה אמרתי לה שאני רוצה לעשות משהו בחופש והיא אמרה לי ללכת לחלק עיתונים כי זה מה שהיא עשתה..בהתחלה חשבתי שהם נותנים לבני 16 ומעלה,אבל באתי אליהם ואמרתי להם שאני בת 15 והם נתנו לי את העבודה.אלוהים יסלח לי על השקר הזה..גם הוא רוצה שאני ירוויח כסף

חיפiשית

New member
עבודה טובה..

מה אכפת לך..? את הולכת מחלקת את העיתונים ואם את אומרת שאת מקבלת 150 ש"ח אז זה דווקא דיי טוב..
אוף גם אני רוצה עבודה..כנראה שאני יעשה התרמות..או שאנ י יעבוד עם חברה שלי באיזה בורגר ראנץ'..בתקווה שנתקבל..

cutey

New member
תודה!../images/Emo4.gif

אממ...יכול להיות שעזרת,אני ממש לא חושבת שאף אחד מהמקומות האלה יעסיקו אחת בת 14..חבל,אולי אני פשוט אעשה בייביסיטר לדודים שלי. אבל בכל מקרה תודה על ההצעות,ואם יש עוד הצעות אני אשמח לקבל.

Adi15

New member
אני בקייטנה../images/Emo70.gif

מצד אחד זה טוב בגלל הכסף (כמובן...) אבל מצד שני זה ממש חרא לקום כל יום ממש מוקדם ולהוציא את הגרון על ילדים קטנים עד לצהריים...

חיפiשית

New member
בכיינית..../images/Emo46.gif

רוצה לתרום לי את עובדתך..?
יאללה העיקר שאת מרוויחה מזה כסף שבועיים ואת עפה משם עם הכסף שלך ביד.. חחח ואהבתי את החתימה שלך

SsssTaaaR

New member
תאחלו לי בהצלחה!

אני הולכת לחפש היום עבודה בקניון..... אני מקווה למצוא משהו!

למעלה