../images/Emo91.gif
אני רוצה להמליץ לכולכם לסרט שהלכתי אליו ביום שבת, שקוראים לו 'שלוש עשרה', עליו תוכלו לקרוא אם תלחצו כאן. ביום שבת קבעתי לי ללכת לסרט עם חברה שלא יצא לנו להיפגש הרבה זמן [היא אמנם איתי בכיתה אבל אוחח, הלימודים האלה לא תמיד נותנים לנו זמן מדי פנוי בשביל עצמנו, החיים הקשים של י"ב, יו נוו
] והיא אמרה שהיא נורא רוצה לראות את הסרט הנ"ל - שלוש עשרה - כי יש שם את אחת השחקניות שמשחקת בסידרה שהיא אוהבת, 'להתחיל מחדש' אם אני לא טועה [סליחה על חוסר הדיוק...] ובקיצור, הלכנו אליו. לא הייתי מוכנה מראש נפשית או מנטלית, או איך שלא תרצו לקרוא לזה, ל- boom הריגשי שהסרט הזה עשה לי. קשה להסביר על מה בדיוק הסרט מדבר, אבל בסופו של דבר הוא נוגע בחייה של ילדה בת 13 שמגיעה לחטיבת הביניים ופתאום מתחיל להיות את כל עניין המקובליזציה הזה- של מי יותר שא-ווה ומי פחות, והיא נורא רוצה להתקבל, אז היא מתחברת ל'כוסית של ביה"ס' ועוזבת את ה'חברות החנוניות' שלה [בכוונה אני כותבת את הכל במרכאות, כן?] ו... אמממ, בלי להאריך יותר מדי במילים, כי אני חושבת שכדי להבין ממש מה הולך שם צריך לראות את הסרט, אבל היא מתדרדרת בסופו של דבר לסמים ואלכוהול ולסקס בגיל מוקדם ולעוד הרבה דברים מצמררים ודי טריגריים שמופיעים בסרט הזה. זה נשמע סרט טיפשי אמנם כשמספרים עליו בכמה מילים, אבל אני חושבת שזה סרט שעשוי ממש טוב [שמעתי שאחת השחקניות כתבה את התסריט, והיא רק בת 13... ואוו
] ואני ממליצה לכולם ללכת לראות, כי הוא מלמד המון. על החיים, על כמה קל ליפול, ובכלל, עושה לחשוב. מה שכן, הוא סרט קשה, אז אני מזהירה מראש
, תהיו מוכנים. יש בו הרבה מאוד קטעים שלא קל, לא קל בכלל לראות אותם. אם מישהו ראה, ובא לו לשתף, הוא מוזמן. ובכל מקרה, שיהיה לכולנו ערב טוב
התל-אביבית.
אני רוצה להמליץ לכולכם לסרט שהלכתי אליו ביום שבת, שקוראים לו 'שלוש עשרה', עליו תוכלו לקרוא אם תלחצו כאן. ביום שבת קבעתי לי ללכת לסרט עם חברה שלא יצא לנו להיפגש הרבה זמן [היא אמנם איתי בכיתה אבל אוחח, הלימודים האלה לא תמיד נותנים לנו זמן מדי פנוי בשביל עצמנו, החיים הקשים של י"ב, יו נוו