כבר ערב טוב
מישהי בקשה שאספר איך ביליתי היום. אז ביליתי. נסעתי עם אבא ואמא לאכול בעכו. ישבתי במושב האחורי כמו ילדה של פעם. אבא לעולם לא יסכים שמישהו אחר ינהג. לא אהבתי איך שהוא נוהג. אני חושבת שהוא מזדקן. אכלנו במסעדה על הים ממש, מסעדת דגים, שנקראת אורי בורי. אין לי מושג למה בורי, אבל אורי בעל הבית. שמעתי מסעדנים שמאוד מזלזלים בו, אבל אני אוהבת לאכול שם. לא שמסוגלת בעצמי, אבל אבא אוהב מסעדות טובות ויש לו המון כרטיסי אשראי, והוא אוהב להשתמש בהם. בדרך חזרה נכנסו לטוב טעם (זה שם הסופר?), זו היתה הפעם הראשונה שלי. איזה סופר יפה! חשבתי שאני כבר , ראיתי עולם, ראיתי סופרים נאים בארהב, ראיתי חנויות מזון משובחות באירופה, אבל הסופר הזה כבש את לבבי. נקי מאוד, מסודר, ואיזה מבחר גבינות.....מרוב שהייתי שבעה מארוחת צהרים לא ממש הצלחתי לקנות. אבל יום יבוא, נגיד בשבוע הבא, ואני אחזור לשם. לפנות ערב דברתי בטלפון עם חברה ושוחחנו על מזון נחומים. comfort food. יש לכם חיבה למאכלים מסוימים? היא הציעה פרנצ טוסט, וזה מה שליווה את מרק המנגולד שהיה במקרר. (מרקים משתבחים משהיה במקרר). קרו כאן כל מיני דברים בשעות שנעדרתי, ורציתי להגיד שלום לאנשים, והנה כבר מאוחר, אז אומר פה, לכולם שנעים לראותכם שוב. לילה טוב