תכתוב מכתב לרכבת ישראל...
אנא הורידו את המחיר של הנסיעה ברכבת בקו באר שבע - תל אביב וחזרה.
מחיר נסיעה לבאר-שבעתכתוב מכתב לרכבת ישראל...
איני חושב שמי מנציגי רכבת ישראל טורח לבקר בפורום הזה. כמובן, למי אכפת מה הציבור אומר?
האם הסיבה שקו זה כה עמוסמחיר נסיעה לבאר-שבע
אני מנחש שהתשובה (גם אני לא מייצג את הנהלת הרכבת) קשורה לחוקי היצע וביקוש: מאז חודש שירות הרכבות ת"א - באר שבע, ובמיוחד אחרי פתיחת התחנה החדשה בסמוך לאגד, הפך קו זה ללהיט של ממש, כפי שמעידה הסטטיסטיקה הרשמית. היום קשה לרכבת להיענות לביקוש הקיים לשירות בשל מחסור בציוד, והיות חלק גדול מהתוואי לכיוון באר שבע מסילה בודדת. לכן נראה לי שאין נטיה להורדת המחיר, דבר שהיה מעורר ביקוש נוסף. עם ישראל גילה את היתרונות של נסיעה ברכבת בקו זה וחברות האוטובוסים נאלצות להוריד מחירים כדי למשוך נוסעים. אגב, בהרבה ארצות נסיעה בין עירונית ברכבת יקרה במידה ניכרת מאוטובוסים. .You pays your money and you takes your choice
הסעת חיילים ברכבתהאם הסיבה שקו זה כה עמוס
אינה כי חיילים המשרתים בדרום הארץ צובאים על הרכבת באלפיהם משום שכמות האוטובוסים מאזור המרכז לב"ש אינה מספיקה לכולם (יש מיליונים בשוק הבדואי מידי יום ראשון באותן השעות בדיוק)... אני כמעט משוכני שהסטטיסטיקה של הרכבת מכלילה את אותם נוסעי חינם שההכנסה מהן תהיה, בין אם הם ינסעו ובין אם לאו...
האם חיילי מילואים במדים
אנא הורידו את המחיר של הנסיעה ברכבת בקו באר שבע - תל אביב וחזרה.
גם אני רוצה לדעת!האם חיילי מילואים במדים
יכולים לנסוע ברכבת בחינם, עם שובר נסיעה? או עם הצגת צו המילואים?
ראה תגובתי לעיל . פקידות/קצינותגם אני רוצה לדעת!
על שוברי הנסיעה המתקבלים עם צו הקריאה כתוב "אל חברת האוטובוסים". שאלתי אתמול שאלה דומה בפורום שאלה קטנה, ומישהו ענה שהוא קיבל החזרים על נסיעה ברכבת כשהוכיח שלא השתמש בשובר הנסיעה שקיבל. אבל אפילו אם אפשר לקבל החזר על הנסיעה למילואים, בנסיעה חזרה מקבלים שוברים מפקידת התשלומים, ואז לא נראה לי שאפשר לנצל אותם לנסיעה ברכבת...
טוב לדעת!ראה תגובתי לעיל . פקידות/קצינות
הקישור מצויידות הן בשוברים לאוטובוסים והן בשוברים לרכבות , אתה רק צריך לבחור את אמצעי התחבורה המועדף עליך . בכול נסיעה שלי לב"ש לצורך אימון בצאלים , אני תמיד משתמש ברכבת ע"ח צה"ל . נ צ ל ו א ת ז כ ו י ו ת י כ ם , ח י י ל י ם !!!!
אם לא תהיה כאן תשובה עד מחר.......האם חיילי מילואים במדים
לא צריך צו . בקש ממשרד הקישורהאם חיילי מילואים במדים
אגב, משרד הקישור שלי עצלןלא צריך צו . בקש ממשרד הקישור
שלך שישלחו לך שובר נסיעה חינם ברכבת , במקום באוטובוס , כפי שמופיע בכול הצווים , הצג את השובר בקופת התחנה ותקבל תמורתו כרטיס שיאפשר לך לעבור במחסומי הכניסה/יציאה , ויהיה קביל גם לביקורת . השובר נשאר אצלך בכול מקרה .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.