lollapalooza

New member
../images/Emo91.gif

אומרים שעכשיו זה הזמן לחשבון נפש. ואני עושה אחד כזה בכל שנה. והשנה הבנתי שהבנאדם שאני הכי צריכה לבקש ממנו סליחה, זו אני. ולא רק על דברים שקרו השנה, אלא על כל השנים האחרונות. זו הייתה לא פחות מהתעללות. ההמלצה שלי- שבו עם עצמכם קצת, תחפרו, תשאלו את עצמכם איך ומתי קרה שהפסקתם להאמין בעצמכם, ותתקנו את זה. יש דברים שאני כבר לא אוכל להחזיר בגלל ששנאתי את עצמי, ואני סובלת מזה בכל רגע. אל תחכו שגם לכם זה יקרה. זה לא יכול להיות שבכל שרשור בפמ"ח, במיוחד כזה עם תמונות, יהיו אנשים שיגידו על עצמם "איכס". תחשבו על זה. וגמר חתימה טובה, וכאלה.

אמנם

אני לא משוטטת בפמ"ח אבל כשאנשים אומרים על עצמם 'איכס' הם כאילו מקדימים תרופה למכה. במקום שחס וחלילה יצא שאחרים יגידו עליהם איכס - הם אומרים קודם ואז או שהם צודקים או שהם מופתעים לטובה שמישהו חושב אחרת. זה טריק פולני ותיק וידוע כנגד מרעין בישין וצרות עין של שכנים. בפירוש לא מומלץ לאמץ כאסטרטגיית חיים. תראו איפה הפולנים היום

lollapalooza

New member
נכון.

זה מנגנון הגנה דפוק, אני הראשונה שתגיד את זה. אבל החכמה היא לא להגיד את האיכס הזה, ולהיות בטוח שאתה בסדר, וזין על מה שיגידו כולם. עכשיו נגיד, אני יודעת שאם מישהו יגיד שאני מכוערת, אני לא אקח את זה ללב, כי לדעתי זה לא נכון וזה מה שחשוב לי. ולכן אני לא צריכה את ה"איכס" הזה. ומה שגורם לי להרגיש ככה היום, זה שאני יודעת למה מראש חשבתי שאני לא בסדר, מכל מיני בחינות, ולכן אני יודעת לשנות את זה. מה עוד, שאם נמשיך להגיד איכס, בסוף אנשים יאמינו לזה. וממילא, לא יוצא מזה כלום חוץ מתגובות "לא נכון, את/ה מדהים/ה" וכל מיני אייקונים מאוהבים וצומי, שבינינו, לא שווים הרבה.

למעלה