noki222

New member
../images/Emo91.gif

חובה לכל מעריץ אביב גפן! הספר "ילדי יום ראשון" זה אחד הספרים הכי טובים שקראתי. ואני לא קוראת הרבה! הספר תפס אותי כמו שאף ספר לא תפס. פשוט מדהים איך אביב פותח בפנינו את חייו הפרטיים, דעותיו על התקשורות, והאמת מאוחרי כל 'מיסחור בובת אביב גפן' (
. בעצם, זה לא מצחיק... זה עצוב. אני שונאת מיסחור) בקיצור חובה לקרוא! (אני קניתי ב20 שקלים בדיזינגוף סנטר ביריד ספרים שם ( צומת ספרים ) ואביב- אתה בנאדם מדהים!
באמת. את כל כך אמיתי, ולא מזויף כמו כל השאר. אוהבת, מעריצה מתחילה
(פלוגת הצער- שיר חזק!!!)

plane crazy

New member
יש לי את הספר

וקראתי וזה באמת ספר טוב סבבה שאת מתחילה להעריץ אותו והכל ותרשי לי לתקן אותך אביב הוא חתיכת מזוייף. אין שום דבר אמיתי בו כרגע. זה נכון לפחות לעכשיו... לא לפעם..

עדן גפן

New member
לדעתך הוא מזויף.../images/Emo190.gif|פיס|

אתה לא יכול "לתקן" אותה.. כשאתה עושה את זה אתה כאילו כופה עליה את הדעה שלך.

עדן גפן

New member
וחוץ מזה,../images/Emo190.gif|פיס|

הוא לא תחפושת. זה לא שיש אביב גפן אחד, ועוד אביב גפן המזויף שלובש תחפושת. אז מזויף הוא לא. אולי הוא מתנהג שונה ממה שאתה מצפה ממנו שהוא יתנהג.

plane crazy

New member
אז מה אם אני כופה עליה את הדעה שלי

יש משהו פסול בזה? ועדן.. אביב גפן מזוייף. את תגדלי.. תתבגרי יותר ותביני את כל זה..

עדן גפן

New member
ברור שיש בזה משהו פסול../images/Emo70.gif../images/Emo190.gif|פיס|

לפחות לדעתי. אתה יכול להציג בפניה את דעתך, ואם היא תרצה, היא תקבל את זה. לא לכפות. דרור, באמת, אין לי כבר כח לשמוע תתבגרי ותביני. תעשה לי טוב, אני לא כ"כ רחוקה ממך בגיל, זה דבר ראשון. דבר שני, תאמין לי שאני מבינה טוב מאוד. זה שאני לא חושבת כמוך זה לא אומר שעוד לא גדלתי.

noki222

New member
../images/Emo45.gif

בעיניי אביב הוא הבנאדם היחידי בסביבה שלי שהוא לא מזויף. כלומר- הסביבה שלי כל כך מזויפת עד שאפילו רוני סופרפארם לא ימזויפץ (טוב אולי לא. לא עד כדי כך. חחח XD) דבר שני, אולי בעייניך אביב הוא מזוייף, בעייני הוא ממש לא!. נקודה.

plane crazy

New member
את זה גם אני תמיד אמרתי..

את מוכנה לספר מה בדיוק אמיתי בו כרגע? זה שהוא לא רואה אותכם ועושה מה בראש שלו בשביל עוד כמה שטרות של כסף? כמה זמן יקח לכם להבין?

מעיין51

New member
אתה יכול לתת דוגמאות?

"זה שהוא לא רואה אותכם ועושה מה בראש שלו בשביל עוד כמה שטרות של כסף" מה בדיוק הוא עשה שהוא לא התייחס לקהל שלו? וחוצמזה.. זה הרעיון באביב.. שהוא עושה מה שבראש שלו ושלא אכפת לו מה אומרים. האמ האמ

plane crazy

New member
את יודעת טוב מאוד שלא חסר דוגמאות

אז יפה.. הוא ימשיך לשים זין ענק עליכם ואתם תמשיכו לקנות את הדיסקים וללכת להופעות ככה שהשורה |דגש|"אתם קניתם ת'זבל, עשה לי טעם מתוק" כנראה עדיין נכונה.

מעיין51

New member
לא אני לא יודעת

זה שהוא מוכר דיסקים שלו ברשת ארומה זה שהוא מאמץ ילדה בת 16 כדי לקבל עלייה אחוזים עוד כמה שנים זה שהוא וזה שהוא וזה שהוא... בלה בלה בלה.. לא זוכרת כרגע אבל בטוח יש עוד מיליון דוגמאות לכך שהוא התמסחר... ואת זה אני לא מכחישה.. הוא התמסחר וזה ברור [משהו שאגב אין לי בעיה כ"כ גדולה איתו כמו לכמה אנשים בפורום] אבל דוגמאות לכך שהוא ניהיה מזוייף? איך אפשר להגיד על אביב שהוא מזוייף בכלל? הוא הבנאדם הכי אמיתי שאני מכירה.. הוא מביא את כל האמת .. גם אם היא יפה וגם אם היא כואבת ומכוערת .. הוא מביא אותה בצורה הכי ברורה שיש בשירים שלו... אני באמת לא מוצאת אף סיבה לקרוא לאביב מזוייף.. אפשר להגיד שהוא ממוסחר אפשר להגיד שהוא חרא בנאאדם.. אפשר שהוא סנוב ואפשר להגיד שהוא מזוייף.. אבל אם אין לכם עובדות שקובעות ומאמתות את זה.. איך אפשר להגיד את זה בכלל?

plane crazy

New member
אני אגיד לך למה מזוייף.

לא יודע את הציטוט המדויק אבל זה משהו בסגנון שהוא שונא את כוכב נולד והופ.. דיסק לנינט. הוא שונא את המסיקיות והוא אמר את זה מתישהו.. והופ.. הופעה יחד עם איה כורם. הופ.. תמונה יחד עם מירי מסיקה. "אלימות, השפלה, גזענים לעליה" והופ.. דיסקים בארומה. אבל מה זה משנה.. הוא שר יפה בהופעות ויפה גורם לכם להתחבר לשירים וגורם לכם יפה להמשיך לשלם על דיסקים והופעות רק בשביל שיעשה מה שבא לו גם אם זה ההיפך ממה שהוא שר.. כי זה מביא לו פירסום וכסף.. אז למה לא? מה רע?

מעיין51

New member
אין לי מה לענות לך...

יכול להיות שאתה צודק יכול להיות שאני חייה בבועה יפה על אביב.. [שכל כמה זמן מישהו בא ומנסה לתקוע בה עוד סיכה ולפוצץ אותה כדי שאני אכנס למציאות]... אבל כמו שמישהי אמרה פה פעם: "אני נשארת עם אביב" ואל תשאל אותי למה...

hagzi

New member
אני אגיד איך הוא מזויף../images/Emo29.gif

דבר שנאלצתי להוכיח לעצמי. אומר שהוא אוהב את הקהל שלו, שהם הכי נאמנים לו, שהוא חייב להם הכל. ואם תשבי איזו פעם אחת מאחורי הזאפה בשביל לשמוע את ההופעה, איפה שהדלת של המופיעים להכנס, השומרי ראש שלו יגיעו ויזיזו אותך משהו כמו מטר אחורנית בשביל לא להפריע לו. קוראים בשמו, הוא מתעלם. באים לבקש חתימה (מישהי שאני ראיתי שהביאה לו דיסק וביקשה חתימה), והוא מקיף את עצמו בשומרי ראש. אנחנו באמת כל כך מסוכנים? אסור להתקרב לאביב גפן עד כדי גסות רוח לשמה? לשם ההשוואה: בהופעות אחרות שישבתי בחוץ, באמת רק בשביל לבוא לקרוא ספר טוב ולשמוע מוזיקה טובה, שאלו אותי לשלומי, דניאל סלומון ומיטלמן אפילו דיסקסו איתי ועם חברה שלי, ובמקרים היפים מזמינים להכנס פנימה אם יש מקום (ולפעמים גם אם אין) [נאמר ברוח רגועה ולא בעצבים וכעס, הבנאדם צריך להתפרנס, לא? (ציניות קלה)]

plane crazy

New member
אפשר להוסיף משהו?

לא נחכה לתשובה:) בכל מקרה אחותי פעם הייתה מייחצנת המון הופעות וביניהם הייתה הופעה של אביב גפן (היא אפילו שתתה עם מישהו מהלהקה.. שתבינו כמה היא הייתה מקורבת) היה יום אחד שהיא הייתה מאחורי הקלעים יחד עם אביב גפן היא ביקשה ממנו להצלטם.. והוא פשוט התעלם. לא שם עליה ולא הסתכל עליה.. המשיך ללכת כאילו כלום.. היא המשיכה לקרוא לו.. לא משהו בסגנון "אביב תעשה לי ילד".. היא פשוט סתם המשיכה לקרוא לו "אביב...?" עד שהיא פשוט תקעה לו "איכס אתה חתיכת סנוב" או משהו בסגנון. אז תעשו לי טובה.. זה שיש לו פעם ב- איזה מצברוח לדבר עם אחד המעריצים שלו זה לא אומר שהוא בקשר מדהים וכל הבולשיט הזה.

ואני לעומת זאת

נכנסתי לחדר אמנים והוא ישר עזב הכל ובא אלי בחיוך ענק לחץ לי את היד דיבר איתי קצת שאל אם אני רוצה להצטלם.......... (והבטיח לשמוע את הדיסק של שמואל.................) [פסטיבל הפפסנתר האחרון]]

plane crazy

New member
ואני שוב מסביר

אז תעשו לי טובה.. זה שיש לו פעם ב- איזה מצברוח לדבר עם אחד המעריצים שלו זה לא אומר שהוא בקשר מדהים וכל הבולשיט הזה.

Are You In

New member
כן,

כשקראתי את הספר הזה הוא כל הזמן ישב לי במוח, כל הזמן חשבתי עליו ורציתי להמשיך לקרוא אותו.. "אבל זה היה מזמן..."

למעלה