איזה סוגי חגורה יש

רויהלה

New member
../images/Emo92.gifאיזה סוגי חגורה יש

כמה דרגות חגורות יש הבן שלי רוצה מאוד לדעת ???

Ze Colmeia

New member
תשמעי...

זה תלוי באיזה קבוצה הוא, תשאלי אותו מה החגורה הראשונה אצלהם, וכך נוכל לדעת... איפה הוא לומד ואצל מי

jennie 00

New member
../images/Emo103.gif

זה תלוי באיזה קבוצה לומדים(ואני לא מתכוונת מבחינת אזור) אני מתכוונת באיזה קבוצה באיזה בית ספר לקפוארה הוא לומד.. כי יש כול מיני יש אבאדה יש קורדאו ג'י אורו יש סול דה בהיה יש הרבה אז זה מאוד תלוי

Pr0zac

New member
קורדאו ג'י אורו

אני יודע את הסדר שם וזה הולך לפי הצבעים של דגל ברזיל ירוק - תלמיד מתחיל ירוק צהוב -תלמיד רגיל? צהוב - תלמיד מתקדם צהוב כחול - מוניטור כחול - פרופסור??? ירוק כחול צהוב - פרופסור ירוק כחול צהוב לבן - קונטרה מסטרה לבן ירוק - מאסטר 1 לבן צהוב - מאסטר 2 לבן כחול - מאסטר 3 לבן - גרנג'י מסטרה מקווה שעזרתי

Ze Colmeia

New member
חחח הזכרתה לי../images/Emo70.gif

לפני שנתיים כשהייתי באילת והייתי בצהוב לבן, אז ראיתי כמה ילדים באיזה כיתה ו' משהו כזה אולי פחוט עושים קפואירה במלון, אז הלכתי יענו לשאול אותם איפה הם לומדים וזה, אז הם שאלו אותי באיזה חגורה אני אז אמרתי לבן צהוה, הם היו בהלם טוטאלי
שלושתם הסתכלו אחד על השני עם פה פתוח ועניים פתוחות אז ראיתי שהם תיכף משתכווים לי אז לא אמרתי להם שאני באבאדה, נתתי להם להניח שאני הקורדאו...חחחח זה היה כל כך מצחיק איך שהם כל פעם הסתכלו עלי כאילו אני איזה אל או משהו....

jennie 00

New member
כמה תיקונים..../images/Emo26.gif

צהוב כחול-מוניטור(צריך להיות לפחות עוזר מדריך עם לא מדריך) כחול-נראה לי שזה עדיין מוניטור ירוק צהוב כחול -פרופסור וירוק צהוב כחול לבן -*קונטרה מסטרה ירוק לבן-מסטרה ראשון צהוב לבן-מסטרה שני כחול לבן-מסטרה שלישי לבן-מסטר

thorondor

New member
תיקון.

צהוב כחול- מוניטור. כחול- אינסטוטור. ולבן זה באמת מסטרה. יש רק גראנג'י מסטרה אחד, הלא הוא סואסונה. (בנאדם מצחיק ונחמד בטירוף)

Pr0zac

New member
סואסונה

חבר שלי ראה אותו על החולצה שלי ושאל אותי "זה לא זאב רווח?"

YusuF The God

New member
as corads

ירוק -תלמיד ירוק-צהוב - תלמיד מתקדם צהוב - גרדואדו צהוב -כחול-מוניטור כחול-אינסטרוטור כחול-צהוב-ירוק-פרופסור כחול-צהבו-ירוק-לבן-קונטרה מסטרה לבן-ירוק-מסטרה ראשון לבן-צהוב-מסטרה שני לבן-כחול-מסטרה שלישי לבן- גרנאד מסטרה

YusuF The God

New member
אנחנו כבר לא שייכים למינאס

הסדר של החבלים במינאס הוא ממש מצחיק ומטומטם וסתם מאולתר לחלוטין לכל חברי מינאס בצפון תשכחו מזה שאם הייתם מינאס כי אתם עכשיו הולכים להיות חלק מקבוצה באמת טובה ששמה אבאדה

cedar point

New member
יופי

האמת ששמעתי הרבה על אבדה ואני שמח שאנחנו נהיה אבדה כי זאת קבוצה ממש טובה ולפי מה שאני יודע היא הכי גדולה. אבל יש לי שאלה יכול להיות שנלמד ג'ינגה שונה מזו שלמדנו?

YusuF The God

New member
אני יודע ש......

אני יודע שנצטרך לשפר את הגינגה שלנו ולהתאים אותה לגינגה של אבאדה וזה לא יהיה קל .... מה שכן זה יהיה שווה את זה

MerlinTheWizard

New member
נראה לי שיש גם

קורדאו זהב- שזה אחרי שאתה זמן מסוים בלבן לפי האתר של סואסונה שמשום מה לא עובד!

MerlinTheWizard

New member
אני לא

http://www.grupocordaodeouro.com.br/imagens/gradusystem.htm כנס לאתר הזה של סואסונה (מאסטר קורדאו ג'י אורו אני מזכיר) באינדקס תלחץ על הרביעי ותדפדף כמובן אם אתה לא יודע אנגלית אז זה לא יעזור לך הרבה אבל רשום שיש מאסטר דרגה חמישית, חגורה בצבע זהב.

רויהלה

New member
הבן שלי בקורדו ג"יראו

אין לו עדיין חגורה והוא חצי שנה שם והוא יודע הרבה תרגילים ומה הסדר ???????............

Pr0zac

New member
אממ

חגורה מקבלים בדרך כלל אחרי 10 חודשים עד 14 חודשים תלוי בבטיזאדו והסדר של החגורות כתוב בהודעה שכתבתי למעלה

avishem

New member
הנה קישור לדיון שהיה על זה בפורום.

יש פה חגורות מכל הקבוצות של הגולשים בפורום (מלבד בנטוס אם אני לא טועה).

למעלה