בבקשה תענו

Shusha tayar

New member
../images/Emo92.gif בבקשה תענו

האם מוזיקה כמו רוק עד מטאל משפיעים על בני נוער? 1. האם את/ה שומע/ת מוזיקת רוק או מטאל או משהו בסגנון? אם כן איזה סוג? 2. האם את/ה חושב/ת שמוזיקת רוק/מטאל משפיעה על בני בנוער? 3. האם את/ה אי-פעם בהשפעת מוזיקת רוק/מטאל התנהגת באלימות מילולית/פיזית? 4. האם את/ה חושב/ת שיש קשר בין אלימות,התאבדות, סקס וכדומה למוזיקת רוק/מטאל? 5. איזה זמרים/להקות משפיעים/ות עלייך הכי הרבה? 6. מה המוזיקה גורמת לך להרגיש? אוקי, אני יודעת שעכשיו אתם וודאי שואלים את עצמכם מה אני רוצה ממכם, אז אני יסביר לכם.. אני עושה עבודה על ההשפעה של מוזיקה על בני נוער.. והתמקדתי על מוזיקת הרוק והמטאל. קראתי מאמרים וגיליתי שיש קשר בין אלימות למוזיקה, ורציתי לדעת מה אתם חושבים על זה.. תודה: שירן ו.. עם כל זה שיש קשר בין אלימות למוזיקה, אל תפסיקו לשמוע רוק ומטאל, זאת המוזיקה הכי טובה! ביו'ש :)

barlevy

New member
לטעמי

בולשיט אלימות מגיעה מהבית ומהאופי של הבנאדם לא בעקבות מוזיקה , משחקי מחשב ושאר בבל"ת

to the future

New member
תשובות

1. אני שומע את איירון מיידן שמוגדרת כהבי-מטאל "קלאסי". 2. אכן המוסיקה היא לפעמים כמו קסם. במצבים מסויימים, היא יכולה להשפיע על מבוגרים ובני נוער כאחד. 3. אף פעם לא הייתי אלים כתוצאה משמיעת מוסיקה. כפי שכבר נאמר פה, יש לאלימות מקורות אחרים. 4. זו שאלת מיליון הדולר. את שואלת אם יש קשר בין אלימות ומוסיקה. האם יש קשר בין אלימות וסרטים? יש מלא אלימות בחדשות בעיתונים ובטלוויזיה. גם סקס זועק אלינו מכל הכיוונים- פרסומות וכו'. ברוב האוכלוסיה החוש הדומיננטי הוא הראיה ולכן למוסיקה אין כל כך השפעה על הנוער בימינו. המוסיקה היא התוצאה ולא הסיבה. מי שמרגיש בשולי החברה ישמע מוסיקה יותר "קיצונית" וכו'. 5. להקות שיכולות להשפיע - iron maiden, genesis, beatles 6. המוסיקה יכולה לחדד תחושות או מצבים בהם אני כבר שרוי. לכל מצב רוח יש את המוסיקה שלו, שעוזרת להרגיש אותו יותר טוב.זה בגלל שהשירים עצמם נולדו ממצבים שונים בהם היו שרויים הכותבים.

Piece Of Mind

New member
/////////////

1. האם את/ה שומע/ת מוזיקת רוק או מטאל או משהו בסגנון? אם כן איזה סוג? הבי מטאל ות'ראש מטאל 2. האם את/ה חושב/ת שמוזיקת רוק/מטאל משפיעה על בני בנוער? יש כמה קיצוניים, לדוגמה- כת השטן. אבל בתכלס- לא. 3. האם את/ה אי-פעם בהשפעת מוזיקת רוק/מטאל התנהגת באלימות מילולית/פיזית? לא. 4. האם את/ה חושב/ת שיש קשר בין אלימות,התאבדות, סקס וכדומה למוזיקת רוק/מטאל? רק במילים של שירים כלשהם. 5. איזה זמרים/להקות משפיעים/ות עלייך הכי הרבה? מגהדת', מיידן, ומטאליקה. 6. מה המוזיקה גורמת לך להרגיש? יש כמה שירים שאני באמת מרגיש שהם נכתבו עליי, כמו TRUST של מגהדת' וA TOUT LE MONDE, גם של מגהדת'. זה גורם לי להזדהות עם השיר ולחוש יותר כבוד אליו.

Scott Evil

New member
. .

1. כן !! מה שטוב. לא בלאק ולא טראש. במיוחד מיידן ודרים. 2. משפיעה. 3. לא. 4. יש קשר .. אבל זה גם ממש תלוי בבנאדם. 5. איירון מיידן ודרים במוסיקה ה"כבדה". משפיעים מאוד גם פליסבו ורדיוהד. 6. עוצמה. זאת מוסיקה שעשו אותה בצורה מסויימת ויש בה הרבה עוצמה.

למעלה