בבקשה תענו

Shusha tayar

New member
../images/Emo92.gif בבקשה תענו

האם מוזיקה כמו רוק עד מטאל משפיעים על בני נוער? 1. האם את/ה שומע/ת מוזיקת רוק או מטאל או משהו בסגנון? אם כן איזה סוג? 2. האם את/ה חושב/ת שמוזיקת רוק/מטאל משפיעה על בני בנוער? 3. האם את/ה אי-פעם בהשפעת מוזיקת רוק/מטאל התנהגת באלימות מילולית/פיזית? 4. האם את/ה חושב/ת שיש קשר בין אלימות,התאבדות, סקס וכדומה למוזיקת רוק/מטאל? 5. איזה זמרים/להקות משפיעים/ות עלייך הכי הרבה? 6. מה המוזיקה גורמת לך להרגיש? אוקי, אני יודעת שעכשיו אתם וודאי שואלים את עצמכם מה אני רוצה ממכם, אז אני יסביר לכם.. אני עושה עבודה על ההשפעה של מוזיקה על בני נוער.. והתמקדתי על מוזיקת הרוק והמטאל. קראתי מאמרים וגיליתי שיש קשר בין אלימות למוזיקה, ורציתי לדעת מה אתם חושבים על זה.. תודה: שירן ו.. עם כל זה שיש קשר בין אלימות למוזיקה, אל תפסיקו לשמוע רוק ומטאל, זאת המוזיקה הכי טובה! ביו'ש :)

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifאסביר*

האם מוזיקה כמו רוק עד מטאל משפיעים על בני נוער?
1. האם את/ה שומע/ת מוזיקת רוק או מטאל או משהו בסגנון? אם כן איזה סוג?
גם וגם, סוג? לא יודע-לד זפלין, מטאליקה, אירון מיידן, פורקיופיין טרי, מגה דת', פינק פלויד ועוד ועוד... 2. האם את/ה חושב/ת שמוזיקת רוק/מטאל משפיעה על בני בנוער?
בוודאי, כמו כל דבר. 3. האם את/ה אי-פעם בהשפעת מוזיקת רוק/מטאל התנהגת באלימות מילולית/פיזית?
רק פוגואים בהופעות, אני לא אלים. 4. האם את/ה חושב/ת שיש קשר בין אלימות,התאבדות, סקס וכדומה למוזיקת רוק/מטאל?
לא. אני לא רואה שום סיבה שבנאדם ששומע אביב גפן <לדוגמא, כי זאת סטיגמה שתפסה חזק לפני כמה שנים> מושפע ממה שהוא שומע באופן כזה שיגרום לו לעשות דברים קיצוניים כמו להתאבד. זה שבשירים מסויימים משתמשים במלל בוטה/אלים/מלנכולי לא אמור לגרום לבני נוער להתנהג בצורה אלימה או לבצע מעשי ונדליזם <לדוגמא פינק פלויד שהתנגדו מאוד לחינוך הבת-ספרי> 5. איזה זמרים/להקות משפיעים/ות עלייך הכי הרבה?
אביב גפן. היהודים, לד זפלין מטאליקה. 6. מה המוזיקה גורמת לך להרגיש?
תלוי מה אני שומע, זה יכול להיות הזדהות, שמחה, עצב, עצבים, רוגע, תלוי בשיר ובמצב רוח הכללי שאני שרוי בו. אוקי, אני יודעת שעכשיו אתם וודאי שואלים את עצמכם מה אני רוצה ממכם, אז אני אסביר לכם.. אני עושה עבודה על ההשפעה של מוזיקה על בני נוער.. והתמקדתי על מוזיקת הרוק והמטאל. קראתי מאמרים וגיליתי שיש קשר בין אלימות למוזיקה, ורציתי לדעת מה אתם חושבים על זה.. תודה: שירן
בבקשה: שי <בלי רן
> ו.. עם כל זה שיש קשר בין אלימות למוזיקה, אל תפסיקו לשמוע רוק ומטאל, זאת המוזיקה הכי טובה! ביו'ש :) ביי

אני אעזור

. האם את/ה שומע/ת מוזיקת רוק או מטאל או משהו בסגנון? אם כן איזה סוג? אני שומע רוק בעיקר ישראלי, קל וקלאסי וגם כבד עם כובד מסוים 2. האם את/ה חושב/ת שמוזיקת רוק/מטאל משפיעה על בני בנוער? תלוי מאיזה בחינה 3. האם את/ה אי-פעם בהשפעת מוזיקת רוק/מטאל התנהגת באלימות מילולית/פיזית? כע פוגואים בהופעות..אבל זה לא דבר רע 4. האם את/ה חושב/ת שיש קשר בין אלימות,התאבדות, סקס וכדומה למוזיקת רוק/מטאל? ישמצב לא למוזיקה עצמה אלא לאומנים 5. איזה זמרים/להקות משפיעים/ות עלייך הכי הרבה? עברי לידר, אביב גפן,איפה הילד, 6. מה המוזיקה גורמת לך להרגיש? כל כך הרבה רגשות מעורבים זה פשוט מדהים

פרקשון

New member
בבקשה

1. האם את/ה שומע/ת מוזיקת רוק או מטאל או משהו בסגנון? אם כן איזה סוג? רוק ישראלי ורוק לועזי ישן כזה 60-70 בקטנה 2. האם את/ה חושב/ת שמוזיקת רוק/מטאל משפיעה על בני בנוער? כן 3. האם את/ה אי-פעם בהשפעת מוזיקת רוק/מטאל התנהגת באלימות מילולית/פיזית? כן בהופעות 4. האם את/ה חושב/ת שיש קשר בין אלימות,התאבדות, סקס וכדומה למוזיקת רוק/מטאל? מי שלוקח את זה כמשהו קשור, הוא אחד שמלכחילתה לא היה מספיק יציב נפשית 5. איזה זמרים/להקות משפיעים/ות עלייך הכי הרבה? ברי, הביטלס 6. מה המוזיקה גורמת לך להרגיש? בהופעות-אדרנלין, בבית-אומנות

LiLdon

New member
נייטוויש ז"ל ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

LiLdon

New member
*הורגת את אביק!!!!!!!!!!!*

חלילה!!!!!!!11 אוהד צא עליה! נייטוויש לנצח

קשש נייטוייששששששששש!!!!!!

להלהלההה die motherfucker נייטוויש שליטת עולם!!!! נייטוויש כלכך שולטים ששרים אותם אחרונים בחד גדיא נייטוויש כלכך שולטים שיש להם תכבוד שאני אגן על כבודם נייטוויש כלכך טוב אין לי זמן אני ממהר בייקיש

למעלה