בבקשה תתרגמו לי

../images/Emo92.gifבבקשה תתרגמו לי../images/Emo140.gif

שלום לכולם! אני חדשה פה ורציתי לבקש משהו..... אני הולכת ביום שישי להופעה של המורדים ואני רוצה לזרוק לפליפה מכתב אני יודעת ספרדית אבל ממש טוב כדי לכתוב מכתב.... בבקשה מישהו שיתרגם לי את מה שאני כותבת עכשיו אני יודעת שזה קצת ארוך אבל בבקשה לפליפה שלום! קוראים לי מוריה ואני מאזור (ישוב) אני בת 14. אני רואה אותך כל יום בטלויזה ואני אוהבת איך שאתה משחק! אני מעריצה אותך מאוד,אני אוהבת אותך בכל ליבי אף פעם לא אהבתי מישהו כמו שאני אוהבת אותך! אתה נמצא כל היום במחשבות שלי, לא עובר יום מבלי שאני ידבר עליך או יחשוב עליך! לדעתי אתה הבנאדם הכי מושלם שראיתי בחיים שלי!! אני יהיה הילדה הכי מאושרת בעולם עם תענה לי אוהבת אותך בכל ליבי: מוריה תודה אנשים!

קמי ולו

New member
הנה: (זה היה ארוך../images/Emo70.gif)

Hola Felipe! Me llamo Moria y soy de Azor. (Es un despacho en Israél). Tengo 14 años y te veo todos los días en la televisión y me gusta la manera que actuas! Te adoro muchisimo y te amo con todo mí corazón! Nunca estuve enamorarda de alguien cómo vos! Estáas siempre en m&#237 memoria y no hay un día que no habla sobre ustede o pienso sobre vos! Creo que sos la mejor persona que ví en mí vida! Voy a ser la chica máa felíz del mindo si me contestas por esa carta! !TE AMO CON TODO MÍ CORAZÓN¡ - Moria. מקווה שעזרתי... זה היה ארוךךךךך

el flaco

New member
תיקונים למשפט לפניי אחרון..

Voy a ser la chica más felíz del mundo si me contestas por esta carta!

למעלה