בוקר טוב לכם חמודים

../images/Emo92.gifבוקר טוב לכם חמודים../images/Emo25.gif

רציתי לשאול אתכם/ן, כיצד ניתן להשיג (חוץ מאתרי היכרויות למיניהם) פרטנר/ית
לטיול של כשלושה חודשים (פחות או יותר) במזרח הרחוק (תאילנד, נפאל, הודו), שיהיה/תהיה בדיוק באותו הראש, ויסכים/תסכים איתי לגבי מסלולי הטיול... ללא ויכוחים מיותרים... תודה והמשך יום נפלא...

בחנות למטייל

אפשר להשאיר פתק עם התכניות שלך לטיול ומישהו שהסיפור ימצא חן בעיניו כבר יתקשר אליך. חוץ מזה אפשר להשאיר הודעה גם באתר שלהם.

תודה ארהלה ../images/Emo6.gif ועוד שאלונת פיצקית..

יש למישהו במקרה מושג לגבי סכום של טיול (של כשלושה חודשים) בתאילנד (שילוב של בטן גב, טרקים, מסיבות ועוד...), בגדול, מה הסכום ש"אמור" לצאת... וכמה לוקחים מזומנים עלינו...? בתודה

כמו תמיד מי נמצא שם בשבילך../images/Emo24.gif

אם לא אהרלה ( ואני בכלל קוראים לי בועז ) הרבה אנשים שואלים כמה כסף לקחת לכמה זמן ואני אומר העניין פשוט מאוד בואי נגזים קצת ונגיד שכל חודש עולה 1000 דולר לפחות. כמובן שיהיו קופצים שיגידו שהם עשו את תאילנד ב 400 דולר לחודש ( בכלל מי שאומר לך שהוא " עשה " כבר אל תקשיבי לו ) ויהיו כאלה שהסתפקו ב 600 או 800 או מה זה חשוב. מסתבר שסכומי הכסף שיצאו מכיסך תלויים אך ורק בך ולכן נלך על שיטת ההגזמה 1000 דולר ל 3 חודשים זה .... יופי, ידעתי שתגיעי לזה בעצמך עכשיו נגיד שיש לך את הסכום - סבבה קחי אותו וצאי לדרך מקסימום תחזרי עם דולרים לארץ... לא נורא תרימי טלפון ואני אקנה אותם ממך בשער מופקע נגיד יש לך פחות מהמקסימום, מה תעשי ? לא תסעי ? לא חבל ? בטח שתסעי מקסימום תהיי חודשיים ושלושה שבועות או שהכסף בכל זאת יספיק לשלושה חודשים. בטיוליי הרבים ראיתי כל מיני סוגי מטיילים וחלק מהם שומרים את הכסף כאילו המטרה היא לשרוד כמה שיותר זמן ולהוציא כמה שפחות. המטרה שלשמה נוסעים היא ל ה נ ו ת ולכן הצעתי לך תהיי לארג´ית וחוץ מזה - שיטה שמפילה את אלה שתמיד ישאלו " כמה עלה לך " בשביל להגיד לך " וואי דפקו אותך " תמיד תגידי שעלה לך פי 3 ממה ששילמת וואלה התעייפתי, מקווה שעזרתי... תהני נשמה

עוד משהו קטן...

מסכים עם כל מילה של בועז אבל חייב להגיד לך תקני כל מה שאת רוצה אל תתחשבני בגרוש כי זה הטיול ש---ל---ך זה אחד הדברים שהכי נהניתי לעשות כל דבר יפה שרציתי קניתי לא סתם החדר שלי נראה כמו חנות למוצרי המזרח. זה הכיף שלך זו ההנאה שלך וזה הטיול שלך. לא נראים לך החברה? תעזבי אותם תמצאי חדשים דברים אילו הם הכי חשובים כי זה בעצם מה שיכול לקלקל לך את הטיול. בהצלחה תהני מכל רגע תחווי המון חוויות והכי חשוב שמרי על עצמך אי שם

trancelover

New member
בא לך להוסיף רשימת חנויות רציניות..

באיזור הצפון, כמה שיותר סביב או ב קריות :)

בן100

New member
כסף לטיול? 200$ לשבוע!

היי! הייתי בתאילנד 47 יום וחזרתי לפני חודש. ההמלצה שלי נכונה לגבי השהות בתאילנד, ותאילנד בלבד, אני לא יכול להגיד כלום על העלויות בהודו\נפאל. הסכום המומלץ לתאילנד (למיצוי מלא) הוא 200$ לשבוע ולא סנט אחד פחות. כן, לשבוע. המחיר כולל: נסיעות והעברות, אכסניות נוחות, כניסות לאתרים, טראקים רגליים וג´פים בצפון, שהייה באיים, מס´גים מדי פעם, כביסות ועוד... למטיילים לשעבר בתאילנד, הנה הדרך בה הגעתי לסכום הזה (בתור מי שטייל רוב הזמן לבד) עלות יום (ממוצע) בתאילנד: 1. לינה באכסניה: 100-500 באט ליום. 2. אוכל : 150-400 באט ליום. 3. בילויים, 100 באט בממוצע ללילה (כולל לילות שלא יוצאים) 4. הוצאות טיולים: כ-100 באט ליום בממוצע (טיול: טראק \ שכירת כלי רכב \ מעבורת \ אוטובוס \ רכבת) 5. שונות: 100 באט. השורה התחתונה היא כ-7000 באט לשבוע, כ-200$. (כולל: איים, צפון, ערים שונות, אוכל נורמלי מדי פעם ולא רק אורז ונודלס) טיול מהנה!

למעלה