בחירת סיפורים

../images/Emo92.gifבחירת סיפורים../images/Emo53.gif

לט"ו בשבט הכנתי ורסיה מדליקה של "האורן שלא שמח בחלקו". עכשיו ליום המשפחה (אגב, באיזה תאריך זה בדיוק ?!) חשבתי על "לקוף יש בעיה" ואתמול בספריה מצאתי ספר ממש חמוד "קוקו מחפש אמא", על אפרוח שמחפש אמא לפי קריטריונים של מראה חיצוני ובסוף מאמצת אותו אמא שבכלל לא עונה על הקריטריונים אבל היא אמא לגמרי לגמרי מתאימה
מה קורה הלאה ? איזה סיפור לפורים ? רצוי מאוד (אפילו חובה) שבסיפור יהיו חיות ... ואם מישהו כבר מסתכל ממש קדימה- מה עם פסח ? אולי סיפור בנושא אביב ?? שתפו
!!

הי חגית... מה שלומך? גדלה?

יום המשפחה ל' בשבט יוצא ביום ראשון 14 לפברואר אני מספרת את ה"אפרוח שחיפש אמא אחרת" ו- "מי נתן לי נשיקה" בפורים אני מספרת את "מעשה בקופים וכובעים" "הביצה שהתחפשה" וכמובן המגילה (הם מאוד אוהבים הילדים למרות שאין חיות) אביב- "שלושת הפרפרים" "אפונית ופרפר הזהב" כל הסיפורים על זחלים, פרפרים ופרחים תנסי לחפש במאגר הקבצים של הגננות , יש שם הרבה מאוד סיפורים. מקווה שעזרתי בהצלחה

היי ענבלוש

(עונה במרוכז גם לתשובה שנתת לי לשאלה השניה) קודם כל שלומי טוב טפו טפו- מה איתך ? זהו, חזרת לעבודה ?? מה שלום הבייבי
?? יום המשפחה יוצא באותו יום עם וולנטיינס ? וואלה ... נזכרתי אתמול בעוד כמה סיפורים מתאימים והבוקר כבר שכחתי אותם
אני צריכה להתחיל להסתובב עם פנקס ועט צמודים
בעצם יתאים לפורים כל סיפור שיש בו חפץ שמשתנה= מתחפש, אפילו אולי "פיט פט טו" ... איך את מספרת? כל הסיפורים עם בובות כפפה ? לגבי סיפור לקטנים, אנימסכימה איתך אם כי יש לי השנה גן רב גילאי והצעירים שם בני שנתיים וקצת (חודשיים- שלושה) והם מקשיבים ומשתפים פעולה יפה. הענין הוא שרוב הגן גדולים יותר ואז רוב האינטרקציה איתם. תודה על השיתוף, את ממש הצדיקה בסדום שהתייחסה לשאלות שלי

קררררררררררררררררררררר../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

מצאתי לי מתי לחזור לעבודה.... אבל קבלת הפנים מהילדים היתה כזו חמה שהיה שווה! התינוקי מתוק מתוק טפו טפו
אני כמעט ולא עובדת עם בובות כפפה יותר עם בובות שולחן. לגבי פורים, אם אני זוכרת נכון את באה מהתחום של החיות, לא? יש בטח הרבה סיפורים על תחפושות בטבע, הסוואה וכו' לא? ילדים בני שנתיים ואפילו פחות מאוד אוהבים סיפורים, בפורום של הגן עם כל החוקים וההרגלים מצד אחד והמטפלות מצד שני זה יכול לעבוד, ולרוב עובד (אני עושה את זה 8 שנים בערך) אבל אחה"צ במשחקיות וליד ההורים הם מתנהגים אחרת.

../images/Emo163.gifבינתיים נזכרתי את מה ששכחתי !

סיפור נוסף מוצלח לפורים הוא "הזיקית המבולבלת" שהכנתי בשנה שעברה מחומרים ממוחזרים ויצא מאוד מוצלח. אצלם בהזדמנות כמה תמונות !

גליתוי

New member
חגיתוש../images/Emo140.gif../images/Emo151.gif../images/Emo157.gif

סיפורים לחגים... ליום השפחה אני אוהבת את "פרח לב הזהב" הוא נורא מרגש תמיד! לפורים הביצה שהתחפשה הוא סיפור מצוין שאני מאוד אוהבת איכשהוא כולם מתחברים אליו גם הקטנים וגם הגדולים ובדרך מרוויחים נושא נוסף על דחיה חברתית ועל השונה בחברה. יש גם את הסיפור על מוכר הכובעים שאמור להיות משעשע ופורימי. בפסח אני מעבירה את משה בתיבה, גם הילדים מאוד מתחברים לסיפור, אני מרככת את הגירסה המקורית. נורא מעייף להתאים את עצמנו כל הזמן לנושאים אז לפעמים אני בועטת ולא מתאימה את עצמי לכלום וגם זה בסדר!

למעלה