בקשה אישית

../images/Emo92.gifבקשה אישית

שלום לכולן אני מקווה שכולכן קצת יותר חזקות היום, אני מנסה
!!! יש לי בקשה אישית !!! כולנו עברנו טראומות ואובדן יקר , אבל אני רוצה להתעודד, אני רוצה לצאת מהדיכאון אני רוצה לחשוב אופטימי יותר!!! אם יש לכן סיפורים מעודדים : על כניסה להריון לאחר הפלה או כל עובדה מעודדת אחרת אני אשמח
(עד כמה שאפשר) לשמוע ערב נעים
זיוה

sivanori

New member
כן ! מכירה !

חברתי, שיכולה להיות חברה של עצב בפורום הזה, עברה שתי הפלות בעקבות אי ספיקה צווארית ובעיות במבנה הרחם. היום חובקת ילדה מדהימה כמעט בת שנתיים והריון צעיר בשמירה הסטרית. (ועכשיו למשפט המגעיל) המון הריונות ראשונים נגמרים בהפלה. כשאת מתחילה לשאול את מגלה כמה אנשים עוברים את השלב הנורא הזה בדרך להיות הורים. לא יאומן. בסוף יש אור גדול. יש תקווה.

בוודאי שיש סיפורים אופטימים

נכון, הפורום שלנו בימים קשים, אבל היו טובים יותר ועוד יהיו. כבר עכשיו יש בפורום כמה הריוניות וכולנו מחזיקים להן אצבעות. יש לי מספר חברות שעברו בהריונות ראשונים (ולא רק) עם אובדנים קשים וחובקות היום 2-3 ילדים בריאים. גם לך זה יקרה. יש עובדה שאני לא נוטה ל"נחם" בה נשים עם הפלות מוקדמות, כי אני חושבת שכל הריון הוא כזה שרוצים לסיים אותו ועם ילד בריא, אבל העובדה הרפואית היא כי בחלק ניכר ביותר (הרבה מעבר לחמישים אחוז) מן ההפלות הטבעיות המוקדמות הסיבה להפלה היא פגם בסיסי ומקרי בעובר ולמעשה זו הדרך של הטבע להמנע מהבאת ילדים לא בריאים לעולם. זה עדיין אבדן כואב, כמובן, אבל לפחות הטבע חסך להורים החלטה קשה ביותר. לגבי הפלות חוזרות מסיבות אחרות (כמו קרישיות יתר) יש לרפואה היום פתרונות מצויינים. יש לי חברה עם בעיה כזו שכבר יש לה שלושה ילדים בריאים ומקסימים. בנוסף, חשוב לזכור כי כיום מי שנחושה להיות אמא אכן תהיה, לא משנה באיזו מן האלטרנטיבות הקיימות היא תבחר. מאחלת לך בהצלחה בהמשך. אל תתייאשי פילה סגולה אל תתייאשי

אמממאאא

New member
בהחלט!

בת דודה שלי איבדה את שלושלת ההריונות הראשונים עד שבוע 18 והים יש לה שני בנים ושתי בנות בלי עין הרע.

בוודאי שיש והרבה

יש לי חברה, שעברה כמה שנים של טיפולי פוריות, אחרי שנה וחצי של נסיונות עצמיים להיכנס להריון. ואז היה לה הריון מחוץ לרחם והיא איבדה שחלה וחצוצרה אחת כתוצאה מכך. אחר כך היתה אמורה להתחיל בטיפולי IVF אבל נכנסה להריון באופן טבעי! ואחר כך עוד הריון באופן טבעי! והיא חובקת שני ילדים בריאים. פעם עבדתי עם בחורה שניסתה אולי 10 שנים להיכנס להריון, עם הפריות מבחנה וכו´. הבעיה היתה עם הזרע של הבעל אבל בכ"ז היא היתה צריכה לעבור את כל הטיפולים שלא הצליחו. בסוף הם התגרשו והיא התחתנה עם מישהו אחר ונכנסה להריון מיד ויש לה ילדה. יש לי גם הרבה מכרות שעברו הפלה טבעית אחת בהריון ראשון. אני מכירה בחורה שאחרי הילד הראשון ניסתה להיכנס להריון שוב ועברה 4 הפלות טבעיות. הבדיקות לא העלו שקיימת שום בעיה. בסוף היא נכנסה שוב להריון שהחזיק מעמד, ואח"כ לעוד הריון תקין והיום יש לה שני בנים ובת. מהנסיון שלי כמעט כל אישה בגיל מבוגר שתדברי איתה, תספר לך שבין 3 או 4 ילדים שלה היתה לה גם הפלה טבעית אחת (סבתא שלי, דודה שלי, חמותי, וכו´). ונדמה לי שהסטטיסטיקה מדברת על הריון אחד מתוך שלושה שנגמר בהפלה טבעית. אני עצמי אחרי שני הריונות תקינים וספונטניים, כשפינטזתי על הילד השלישי, להשלמת המשפחה, נקלעתי לתקופה מחורבנת עם שתי הפלות טבעיות. רק חיכיתי לשלישית על מנת להתחיל בכל הבדיקות (עד אז לא עושים) - ועכשיו אני כבר בשבוע 18 של ההריון. למרות שההריון התחיל רע עם דימומים רבים, הוא ממשיך בסדר. אני מלאת פחדים וסיוטים אבל מחזיקה מעמד מיום ליום. יש ימים טובים יותר וטובים פחות. לפני יומיים היה לי שוב לילה סיוטי ולא עצמתי עין לרגע, אבל מאז יותר טוב. בהריון הזה אני חוששת מכל דבר, אפילו מהתוצאות של שתי הבדיקות הגנטיות שהייתי צריכה להשלים כי פיתחו אותן רק לאחר ההריונות הקודמים, כמובן שהבדיקות יצאו בסדר, אבל אפילו דבר כזה משגע אותי עד שיש לי את התשובה השלילית ביד, ואז יש כמה ימים שקט, עד שאני מתחילה לדאוג בגלל דברים אחרים. מדהים איך בשני ההריונות הראשונים בכלל לא חשבתי שמשהו יכול להיגמר רע, נכון, עשיתי את כל הבדיקות, שילמתי הרבה כסף על כל הבדיקות הפרטיות, אבל מעולם לא חשבתי שמשהו יכול להשתבש. עכשיו, כל דבר משגע אותי, אני מאמינה שאפילו העמסת הסוכר תפחיד אותי... בנוסף אלי יש לפחות עוד שתי בנות נוספות כאן בהריון (קארין וליבי?). מקווה שלא ריפיתי את ידיכן. למרות הכל יש רגעים שאני מאושרת עד הגג. בהצלחה

a n a

New member
עידוד

הי זיוה יש לי שני ילדים מקסימים בני 4 ושנה ולפני כל לידה עברתי הפלה אז אומנם ההפלות היו מזעזעות והיה נורא קשה ומדכא ועד היום אני לא כ"כ החלמתי מהן (כל בדיקה אפילו פשוטה ביותר גורמת להיסטריה) אבל.... יש לי שניים מקסימים שאני מנסה להתעודד איתם. אז... תנסי להתעודד, כי יש גם דברים טובים
ענת

למעלה