בקשה מיוחדת !!

../images/Emo92.gifבקשה מיוחדת !!

שלום לכולם, אני חדשה בפורום ופונה אליכם בבקשה מיוחדת. לפני יומיים איבדתי חבר יקר שהיכרתי חודש בלבד. הוא נהרג במוצ"ש וקשה לי להתגבר על האבדה. שמו יניב ארד והוא היה חונך לשלושה ילדי PDD. מהסיפורים שלו הבנתי עד כמה הוא אהב את הילדים הללו, את זה שאומר חתנתון וכנבנב, את זה שקנה עבורו רשת לכדורסל. "חולה עליהם" תמיד אמר. אני חושבת ששם המפקחת שלו הוא שירלי רכט אני לא בטוחה. אולי מישהו מהמנויים בפורום הכיר אותו, עבד איתו... למרות שאני יודעת איזה אדם מיוחד הוא היה,הייתי שמחה לשמוע ממי שהוא היה חלק מחייהם סיפורים עליו. אני יודעת שהוא גלש באופן קבוע בפורום שלכם התעניין ולמד מכם הרבה. במידה וקרה ואף אחד מכם לא זכה להכירו אני אנצל ברשותכם הזדמנות זו ולומר לכם שיניב ארד היה מטפל אוהב ומדהים. הברק שלו בעיניים כשהיה מדבר על הילדים אמר הכל... הוא נהרג ואני בטוחה שהמשפחות שהוא טיפל בהן הרוסות וצריכות להתמודד עם ההסבר לילדים שיניב לא יבוא יותר - וזה לא קל. אשמח לתגובות. אני ליד המחשב רק מאוחר מאוד בלילה. מקווה שאמצא משהו. תודה ויום נעים לכולם.

../images/Emo16.gifלא הכרתי את יניב. לא זוכר גם אף

גולש בפורום זה שהזכיר שהוא חונך ילדים עם PDD. כהורה לPDD אני יכול לספר לך שחניכת PDD אינה קלה ושלבן שלי היה מאוד קשה להיפרד ממי שעשה את העבודה הייטב ומאהבה. פשוט עצוב לקרוא.

sarit32a

New member
בכל מוות

בכל מוות של אדם יקר נוצר בליבנו חור. את החור הזה כלום לא ימלא. השאלה איך לחיות עם החור הזה? מאמינה שיניב ישאר בליבם של אותם ילדים ומשפחות וימשיך בצורה כזו או אחרת לחיות בקרבם כמו שיחיה בקרבך. כמי שגולשת כאן קבוע גם אני לא נתקלתי בשמו אולי באתרים אחרים שענינים בחינוך שווה לך לבדוק גם שם. כמה שמוזר לכתוב אך תהיי שמחה שלפחות יצא לך להכיר אדם מיוחד ולוא לחודש בחייך. הרבה כוח להמשך שרית.

למעלה