הנה הדיאטה של רז קל

kerenmatalon

New member
../images/Emo92.gif הנה הדיאטה של רז קל

טוב אז היא בנויה משלבים ששלב ראשון או ניקוי הגוף שאוכלים שבמשל שלושה ימים רק ירקות וגבינות ומותר כוס חלב 1% ביום או חצי כוס 3% וביצה קשה אחת ליום מי שלא אוכל גבינות יכול לאכל שניצל טופו שלב שני זה 4 ימים של כל וגי הדגים כולל טונה במים כמה שרוצי ללא הגבלה וגם ירקות גבינות וכל שלוש או ארבע ימים משנים משהו עם זה בשרים וכו' אבל מי שקשה לו לאכול במשך כמה ימים את אותו הדבר יש אפשרות לעשות את שלב הראשון של ניקוי הגוף ולאחר מכן יש תפריט לכל יום משהו אחר לרוחת בוקר לארוחת צהריים ערב ובין לבין עם יעניין אותך אני יכולה לתת לך את הטפריט השבועית אך עלייל להתחיל עם ניקוי הגוף

חן123

New member
אני לא דיאטנית

אבל אם מניקים הייתי מוותרת על הימים הראשונים!!!

אתי אתי

New member
ואני כן...

וזאת תוכנית ממש לא מומלצת אחרי לידה. אנחנו ח י ב ו ת פחמימות ושומנים גם בשביל ההנקה וגם בשביל לשקם את הגוף מהסטרס שעבר בהריון ובלידה. דיאטה כזאת רק מכניסה אותו לחוסרים וממש לא מתאימה אחרי לידה. גם השימוש במושג "ניקוי הגוף" הוא לא הוגן לחלוטין. בדיאטה כזאת יוצאים מלא רעלים מתהליך הפיכת החלבונים לפחמימות, ב"ניקוי גוף" מתכוונים לימים של צום עם שתיה מרובה ועם/בלי אכילת פירות כמו אבטיח. אבל גם זה עושים עם איש מקצוע כי זה גם תהליך רוחני, לא רק פיזי...

kerenmatalon

New member
בגגל זה יש גם תפריט שבועי יום א

דוגמה יום א שתיה חמה +פרי ארוחת 10 שתיה חמה או קרה ופרוסת לחם עם שתי כפות גבינה 5% ומלפפון צהריים כוס וחצי אורז מבושל +סלט ירקות ללא עגבניות אחה"צ פרוסת לחם קל עם ריבה לייט ערב שתי פרוסות לחם קל עם נקניק רזה כם טחינה חמישה זיתים או מלפפון חמוץ ניתן לשתות שלוש כוסות קפה ללא קופאין או כוס אחת עם קופאין

אתי אתי

New member
צר לי...

ממש מעט קלוריות, עדיף תוכנית אוכל יותר מאוזנת שגם אפשר להתמיד בה כל החיים כתוכנית אוכל בסיסית, ולא רק תקופה מוגבלת...

ruhyk2

New member
הסבר לדיאטה

אני רוצה לראות עם הבנתי נכון 3 ימים ראשונים אוכלים גבינות ירקות ביצה קשה וחצי כוס חלב 4 ימים דגים +ירקות וגבינות אח"כ משנים מה? ואת הכל מותר לאכול ללא הגבלה? אין פחמימות בדיאטה הזו? אודה על התשובה

למעלה