הסיוט חוזר

amirc1000

New member
../images/Emo92.gif הסיוט חוזר

בני כיום בן 7.5 , עבר ניתוח קלאבפוט בגיל 6 חודשים, לפני כחודשיים עבר ניתוח חוזר ברגל שמאל ,לאחר שחש כאבים עזים. היום חודשיים אחרי הוצאנו את הגבס + ברזלים, והוא מטופל במרפאה פיזיוטרפית באופן אינטנסיבי. לצערי הילד עדיין צולע , ויש מעין פחד שהוא מתקשה לחזור לעצמו, אם יש מישהו שיכול לעזור או לכוון נשמח מאוד לשמוע.
 

tgdr

New member
איתכם

העצה היחידה שיש לי עבורכם זה לנסות ולהתייעץ עם עד מס' רופאים על מנת לוודא שיש בעייה או שמא זו באמת חרדה של הילד ואם זו חרדה אז אני מאמין שהכתובת היא פסיכולוגית ילדים. שיהיה רק טוב. נ.ב. מהנסיון שלי עם בעיות אורטופדיות רק עם עבודה קשה, כואבת וארוכה מצליחים ושוב שיהיה רק טוב
 
אוקיי, הבנתי. כתבת פעמיים

ופה אתה מפרט. ספר לי איזה ניתוח הוא עבר בדיוק לפני חודשיים. מה עשו לרגל בניתוח הזה? היכן נותחתם ומי היה המנתח.
 

Adoushi

New member
שלום

וברוך הבא למשפחה שלנו. אני חושב שיעל (שחר של יום חדש) ושחר (אודונים) הם הנציגים שלנו לענות למקרי חזרת ק"פ וניתוחים. הרוב פה עדיין בשנה-שנתיים ראשונות של טיפול בק"פ. שמחים שהצטרפת אלינו. בהצלחה.
 

א שניצר

New member
ניתוח בגיל 7

עמר עבר ניתוח (אחרון9 בגיל 7.- איליאזרוב. עד גיל 15 בערך הכל היה בסדר. גם עכשיו הוא לא סובל ובעצם אין לו מגבלות אבל הרגל לא נראית טוב. הרגל גדלה והגיד קצר ולכן כף הרגל מאוד עקומה עכשיו. על פי דעתו של ד"ר בור זה רק עניין אסטטי ואם עמר לא רוצה ניתוח לא צריך. נראה אחרי הצבא אול הוא ירצה. אנחנו כבר לא מנסים להשפיע זה כבר בידיו. בכל אופן לעמר אין כאבים ואף פעם לא היו לו.
 
למעלה