השתכרות מחוץ לבית

• פותח הנושא megi1
  • פורסם בתאריך

megi1

New member
../images/Emo92.gifהשתכרות מחוץ לבית

ברצוני לדעת כמקבלת קצבת נכות 100%, עקב נכות פיזית במידה ואני עובדת מחוץ לבית האם אני אמורה להשתכר במשכורת בגובה הקצבה ולא מעבר לה? כדי לא לאבד את הקצבה , או האם ניתן לחרוג מעל לקצבה ואם כן בכמה? תודה.

haimra

New member
מגי המקסימום שאת יכולה להשתכר מעבר

לקצבתך הוא כ-1850 ש"ח ולא יותר כולל כל התוספות,ואם במקרה את אקדמאית אז בערך עוד 10% וכל זאת כפוף לשכר הממוצע במשק,ולאישור המל"ל,כי אם במקרה תעברי את תקרת שכר זו אפילו בשקל את עלולה לאבד את קצבתך,ואני מצרף כתובת למסמך המלל: http://www.btl.gov.il/NR/rdonlyres/F7F84E52-F9B4-4781-BC79-AC92E1E6F788/0/nehotclalit.doc

newyork56

New member
קצת אירוני

אבל איך הם חושבים שנשתקם אם כל הזמן נדאג לא לעבור את הקצבה? מצד שני יש פה היגיון,מפני שהמדינה לא מעונינת באנשים אשר מרוויחים מעבודה יקבלו בנוסף גם קיצבה. מצד שלישי התחום הזה כזה אפור שזה פשוט פיתרון שלא מתקבל על הדעת.

haimra

New member
ניו-יורק תתפלא אבל אצל נכי תאונות

עבודה הנכה רשאי להשתכר כל סכום ללא הגבלה מבלי שקצבתו תפגע,ואצל נכי צ.ה.ל המצב די דומה למעט מצב בו מוכרז הנכה כנזקק היכול להשתכר בסכום סימלי בערך כפי שציינתי לך ואז הוא זכאי לקצבה בסך של כ- 15000ש"ח כולל כל התוספות,ועכשיו האם הפתרון הזה מתקבל לך על הדעת,לדעתי לא אני חושב שנעשה עוול ואפליה היסטורית וראוי שישנו אותה,ובימים אלה אני שוקד על לשינוי המצב ביחד עם חברי,ויועצי המשפטיים,אגב אני נכה תאונת עבודה הרואה את סבלם של הנכים הכלליים.

סיוולה

New member
ואני מחזקת את ידיך בתור נכה כללית

שחושבת שזה עוול גדול המחשבה שמסכומים כאלה אפשר להתקיים במדינה שלנו כיום.

למעלה