חייבת את עזרתכם !!

hillti

New member
../images/Emo92.gifחייבת את עזרתכם !!

אני בהריון , שבוע 12 וגיליתי לצערי הרב שיש לי כינים !!!!!!!1 אני כבר משתגעת מזה ! דיברתי עם הקו של מכבי ואמרו לי שאסור להשתמש בחומרים הרגילים (הגיוני) אז ישר חשבתי עליכם ! מי כמוכם מכיר שיטות טיבעיות שמותרות בהריון
אני יוצאת מפה ב-17:30 ואין לי מחשב בבית, אז סליחה אם אני לא יגיב אחרי השעה הזו, אבל מחר בבוקר אני ישר נכנסת לבדוק את התשובות שלכם... תודה מראש

הנה לינק בדיוק בשבילך

משרשור שנגע לגבי כינים לילדים. שימי לב להודעותיי שם הן מלאות בטיפים שמותרים בהריון.

hillti

New member
קודם כל תודה רבה, דבר שני אמרו לי

לערבב שמן זית 1/2 כוס ו חומץ 1/2 כוס ופה ראיתי שרשום שמן רגיל אז מה נכון ??

ה מוזה

New member
שמן זית

יעניק לך גם מסגולותיו האחרות שטובות לקרקפת ולשיער כך שאם בחרת לטפל בכינים ע"י העצה הזו , כדאי אולי באמת שמן זית על משקל 2 ציפורים במכה ,למיטב ידיעתי [ ורווי תקני אותי אם אני טועה] שמן הזית מותר בהריון לשימוש שכזה , העצה שקראת על שמן רגיל/בישול חמניות הועלתה בעבר ע"י אחת הגולשות בפורום ,כנראה שאותן תרופות סבתא עם השנים משתבחות[ או משתנות לפי מוצאן] אולי בעבר באמת השתמשו בשמן הבישול הרגיל כפי שהציעה אותה גולשת מניסיונה . יש גם עצות טובות של רווינסרה באותו שרשור , עם שמן עץ התה וכו' . בכל אופן מקווה שאחת מהן תסייע לך

dance of life

New member
בכל אופן

עקב עבודתי המרובה עם ילדים, כמעט כל קיץ אני סובלת מאיכסה הזה... כמו שנאמר, שמן זית הכי בריא והכי יעיל אני אישית נפטרתי מהן הכי מהר בשימוש עם מרגרינה רגילה... פשוט שימנתי את הקרקפת ואת השיער, אספתי את השיער לאיזה שעתיים ביום (עם המרגרינה וכל הקקי עליו) וזה פשוט עבר כמובן לא לשכוח לסרק בלי הפסקה ולהעיף כל גורם זז על הראש, כי אם נשאר אחד, כל העבודה תחזור על עצמי ממש מהר... בהצלחה

hillti

New member
בוקר טוב ! קודם כל תודה רבה לכולכם

אז מה בעצם עדיף ?? השמן והחומץ או המרגרינה ? (מה פחות איכסה ?)

לא זה ולא זה

קני קרם לחות לשיער ללא שטיפה,זה שומני ובא במקום המרגרינה. הכינים לא יכולות לנוע בתוך שומן ולכן הפתרון של מרגרינה. אבל אנחנו בכל זאת חיים בעידן מתקדם יותר-ולכן הקרם הוא תחליף. אם את רוצה להרוג את הכינים הוסיפי לו שמן עץ התה כפי שהסברתי בשרשור.

אלושי 59

New member
רוזמרין

אני שמעתי על רוזמרין, הצמח הירוק שגודל בכל מקום, להרתיח אותו ולשטוף את הראש.

למעלה