חתולה לאימוץ

barlem

New member
../images/Emo92.gifחתולה לאימוץ

הי חבר'ה אני חדשה בפורום :). מצאתי אתמול חתולה בת כמה חודשים מול המשרד שלי. היא הייתה מועמדת כמעט ודאית ללינץ' בידי קבוצת ילדים. היא חברותית ומקסימה מה שגורם לי לחשוב שהיא נזרקה מביתה או הלכה לאיבוד. אני מפרסמת מודעות ברחובות אבל גם במקביל מחפשת לה בית. אני מוכנה גם לעזור במימון הראשוני. כרגע אני מאכילה אותה כשאני בעבודה ודואגת שאחרים יאכילו אותה כשאני לא. היא משגעת! ורק רוצה בית.. יש למישהו פתרון? עזרה? (אני יודעת שאני לא היחידה)

barlem

New member
שכחתי פרט

ד.א שכחתי לומר שהיא שילוב של ג'ינג'י ולבן ובעלת עיניים אפורות.

barlem

New member
תמונה של החתולה לאימוץ

סוף סוף השגתי תמונות. תראו אותה ותשפטו בעצמכם. היא משגעת. תאמינו לי התמונה לא עושה עימה חסד.

barlem

New member
תודה :)

הבעיה היא שאני פוחדת שאם לא אמצא לה בית בקרוב היא לא תשרוד. היא לחלוטין ביתית ואני לא יכולה לטפל בה כל הזמן. אני מוצאת לפעמים קולגות שמוכנים להאכיל אותה כשאני לא נמצאת אבל בסופי שבוע וחגים זה קשה. אני חייבת בית דחוף!!!

barlem

New member
פרטים ליצירת קשר

אופס! חשבתי על הכל אבל לא על השארת פרטי התקשרות: אם מישהו מעוניין בחתולה המקסימה הזאת צרו איתי קשר ב[email protected] כמו שהזכרתי קודם אשמח לתת עזרה ראשונה למי שמוכן לתת לה בית חם ואוהב

barlem

New member
עוד תמונה :)

בשביל העידוד. אמנם לא הכי טובה אבל זה מה שיכולתי להשיג. איזה זנב מדהים יש לה לא?

barlem

New member
אני באופוריה!! ../images/Emo9.gif

כרגע הפגשתי בין החתולה הג'ינג'ית המקסימה שהראתי לכם לבין משפחתה החדשה. זוג מקסים ואפילו יש לה אח. אבל פשלה אחת הייתה לי, מסתבר שהחתולה הג'ינג'ית היא למעשה חתול ג'ינג'י. מה לעשות, הדבר האחרון שעשיתי היה לבדוק. יותר חשוב היה לי לוודא שהיא/הוא בסדר. אז אני מקווה שלא פגעתי באגו שלו אבל חשוב לי לומר שעוד חתול יצא מהרחוב ולפי הצורה שאביו החדש החזיק אותו, נראה לי שזה זיווג מוצלח. תודה לזוג שלקח אותו ותודה לחתול שהחזיר לי את האדרנלין והזכיר לי מה חשוב בחיים.... לפני חצי שנה נאלצתי להרדים את בני, החתול המשגע שלי. הוא היה כבן שנתיים אך סבל מפגיעה מוחית שאילצה אותי לקבל החלטה מאד קשה, להרדים אותו. נלחמתי במחלה שלו במשך שנה אבל זה לא עבד. אחרי חצי שנה הכאב חזק כמו באותו יום. איבדתי ילד. היום בפעם הראשונה מאז מותו הוצאתי את ארגז החול שהיה שלו וכמה מהצעצועים בהם אהב לשחק ונתתי אותם להורים החדשים.. כך שמציאת הבית הייתה גם תרפיה עבורי...בני היה אוהב את הרעיון.. תודה לכם על המחמאות ועל התמיכה...

dogslove

New member
../images/Emo24.gif רק נקווה שהאח הישן יאהב

ויקבל את האח החדש... מחזיקה אצבעות! אני חולמת על עוד חתולים והחתולה שלי פשוט לא מוכנה! חשבתי שאולי אקח אותה זמנית עד שזה יהפוך קבוע
כלומר, לראות איך החתולה שלי מסתדרת איתה, סליחה איתו... ואז אם כן, אהיה מאושרת ואם לא... אמצא לו בית, ובינתיים אשמש כבית אומן. חשבתי שצריך להרחיק אותו מהילדים שם. אבל עשית עבודה נהדרת. כל הכבוד!

dogslove

New member
יש לך מושג בת כמה היא? ונסי להרחיק

אותה ממקום בו הילדים יכולים לתפוס אותה בשנית.... ואולי בפעם הזו את לא תהיי שם לעזור לה... אנסה לחשוב על משהו בשבילה!

barlem

New member
הי DOGSLOVE

כמובן כמובן שהרחקתי אותה מהילדים. אין שום דרך שהילדים יכלו להגיע אליה איפה ששמתי אותה. מעבר לזה שהם עכשיו די פוחדים ממני :). אבל תקרא בהמשך (או תקראי) היא אומצה הערב ב22:00!! היא מצאה בית אז סוף טוב!!!!

למעלה