טוב, הגיע הזמן להפסיק

מיליתו

New member
../images/Emo92.gif טוב, הגיע הזמן להפסיק

לאף אחד כאן לא היתה כוונה לפגוע. כולם נסחפו מתוך רצון להגן על עמדותיהם. אני חושבת גם שכולם כבר התנצלו פחות או יותר והבהירו את הכוונות האמיתיות שלהם. חבל לפרק פורום כל כך תומך. תנו לעצמכם לתמוך ולהתמך. בבקשה!!! הפורום הזה כל כך חשוב לי וכואב לי לראות מה קורה פה. בבקשה - אנחנו בימי סליחות וחשבון נפש. בבקשה סלחו לי ואחד לשני ולעצמכם. בבקשה!!!

אני גם מבקשת שתעלה האהבה

שתעלה האהבה והתמיכה בפורום ותמלא את הלבבות שדף חדש יפתח בשנה חדשה לכולנו ונתחיל באהבה הדדית ובידידות להיות קשובים לאחר ולשונה מאיתנו שנסכים שיש דברים שאנחנו בהם לא מסכימים שלכל אחד יש את הדעות שלו על החיים וכולנו צריכים חיבוק אוהב ומעודד

היי נסיכה גיבורה

מה שלום אחיך? איך היה היום(כלומר אחמול כי השעה אחרי חצות) אני מאחלת שתביאי לנו רק בשורות טובות על אחיך ועליך.

יש שיפור משמעותי ../images/Emo140.gif תודה לך יקרה

מסתבר שהוא פיתח סכרת לכן ההתמודדות עם הזיהום היתה קשה היום נתנו לו כדור הורידו רמת סוכר לנורמלי אז הוא היה עירני יותר אבל עדיין יש זיהוםפ קשה בדרכי נשימה עליוניות (קנה של הגרון מודלק) ושאאג אבחן ונתן טיפול , וגם כמה סוגי אנטיביוטיקה לוריד הוא לא ייצא לחג הביתה , זה ברור, וצריך לטפל בערכי הסוכר שלו שיש להם נטיה לעלוות עם הכימותרפייה . אמי ואני נגיע לבית שלו לארוחת הערב עם הילדים וגיסתי חבל שאין לי רכב להגיע אליו מחר בערב ,מקווה לטוב שתהיה לכולם שנה נהדרת

ערב ראש השנה , חג שמח

תודה לאל נערכה התייעצות עם מומחית לזהומים ושחררו את אחי הביתה עם תרופות מתאימות לו כעת , מיום שבת שינו לו בלי הפסק את התרופות, אבל הצליחו לחזק אותו נהדר הבאתי את אמא מבית האבות ,ובאתי עם ארגז אוכל המיוחד לחג הכל מוכן בקופסאות רק להניח על השולחן של החג . חלק מהדברים הכינה גסתי , במהירות ערכנו שולחן גדול לכולם הפתעתי אותם עם לחמניה אישית במקום חלה , זה היה רעיון מוצלח מאד אפילו הפצפונת של אחי )שנה ו7 חודשים) ישבה ליד השולחן של הגדולים רצתה צלחת של גדולים אז יצא שאני אכלחתי מצלחת של קטנים . היא רקדה ושמחה שכולנו יחד שם היה ערב נחמד מאד . ושמחתי שסיכמתי עם נהג מונית לפני שבועיים לגבי אתמול שהביא אותנו והחזיר אותנו אז גם ההסעה היתה סגורה ומסודת ומובטחת האיחוד המשפחתי עשה את החג לנהדר, השולחן המלא שהצלחנו לארגן למרות העיסוקים של השבועות האחרונים , היה ערב נהדר

מיליתו יקרה../images/Emo24.gif

אינני יודעת מה קרה כי הייתי עסוקה בתרומות לחג, אבל אני יודעת שאת נשמה טובה. שיהיה לך חג שמח ותהיי בריאה במהרה

למעלה