-כנסו

adalia

New member
../images/Emo92.gif-כנסו../images/Emo26.gif

חברה שלי,שאין לה אינטרנט,רוצה את המילים לשיר עם הזברה-שלבשה כל יום בגד אחר,ובסוף הבינה שהפיג'מה הכי טובה.(נראה לי.)ואני לא יודעת את שם השיר!בבקשה-מישהו יכול לכתוב לנו את המילים של השיר? בתודה מראש-מאיה וריקי.(חברתי.)

Gulash Man

New member
תהני

מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי בבוקר יום א' הזברה קמה פשטה את הפיג'מה לבשה מן הסתם מכנסיים וחולצה אך מיד היא הרגישה שאין היא מרוצה מיהרה ולבשה פיג'מה בבוקר יום ב' הזברה קמה פשטה את הפיג'מה לבשה בשמחה את בגדי ההתעמלות אך אוי דבקה בה מחלת העצלות מיהרה ולבשה פיג'מה בבוקר יום ג' הזברה קמה פשטה את הפיג'מה טרחה וטרחה ומדדה לה סרבל אך היה זה בגד חם ומסורבל מיהרה ולבשה פיג'מה בבוקר יום ד' הזברה קמה פשטה את הפיג'מה לבשה בשמחה בגד ים אך אוי ואבוי היא קיבלה מחלת ים מיהרה ולבשה פיג'מה בבוקר יום ה' הזברה קמה פשטה את הפיג'מה עמדה ומדדה לה שמלת מלמללה אך מיד ובטרם בטרם התרגלה לה מיהרה ולבשה פיג'מה בערב שבת הזברה קמה אך בטרם פשטה את הפיג'מה ישבה וחשבה אם כדאי ליום אחד בלבד לטרוח וללבוש את שמלת השבת ישבה וחשבה וחשבה וחשבה וחשבה עד מוצאי שבת ומאז מי שלא שואל מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה

adalia

New member
תודה רבה רבה../images/Emo70.gif../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif../images/Emo27.gif

ודרך אגב,בסוף-מה כתבת,בבית האחרון?"ומאז מי שלא שואל מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה",זה נראה כאילו המשפט נכתב בטעות,כי-מה פירוש המשפט?אפשר בבקשה לתקן אותו?כמובן רק אם אתה יודע...(פשוט חברתי אמרה לי שהיא רוצה את המילים במדויק,כי יש לה מחברת שירים...)אז אפשר בבקשה? בתודה מראש! מאיה וריקי.

Gulash Man

New member
תאמת העתקתי...

אז אני לא סגור על זה אבל אני שאלה בדיוק המילים... ומאז איש אינו שואל מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה

adalia

New member
תודה על התיקון../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

באמת היתה טעות-קודם זה היה:"ומאז מי שלא שואל..." במקום הדבר הנכון שהוא:"ומאז איש אינו שואל..." אז עכשיו הבנו הכל
תודה רבה רבה
מאיה וריקי.

../images/Emo121.gifנהוג לתת קישור בגלל זכויות

יוצרים, אגב שמעתם ת'גירסא של משינה? כל אחד שר בית אחד (חוץ ביובל ששר את הראשון וגם ת'רביעי, פושע...)

Chandler Rulz

New member
נוספו כבר תגובות להודעה, אז אני לא

אמחוק, אבל פעם הבאה אני אמחוק! נא לא לכתוב מילים של שירים על גבי הפורום.. תודה

למעלה