למישהו יש צמר מיותר?

Digi Lista

New member
../images/Emo92.gif למישהו יש צמר מיותר?../images/Emo206.gif

הקייטנה אצלנו נמשכת עוד שבועיים(עד ה15.8) ותיכננו לשבועיים האלה פעילויות יצירה עם צמר צבעוני,הבעיה שנגמר לנו הצמר וכרגע אנחנו מנסים להתארגן כמה שיותר מהר בשביל להשיג מלאי חדש של צמר בצבעים שונים,אז אם למישהו במקרה יש כמה חוטי צמר(גלילים) בצבעים שונים ויכול להעבירם עד ליום ראשון לאיזור הצפון אנחנו ממש נודה והפעילויות המתוכננת תוכל להתקיים כסדרה עם הילדים.
מראש לכול מי שינסה לעזור
כמו כן וזה פחות דחוף אבל עדיין הכרחי מאוד כבר לספטמבר-בובות זכר ונקבה של ילדים כמו בחלונות ראווה בחנויות,הילדים ברובם בקושי רואים וחייבים יותר מישוש ועצמים גדולים יחסית ולכן בובות אלה נחוצות במיוחד להסברים(המחנכת של הכיתה מנסה בכול כוחה להשיג כאלה ולמרות ההבטחות בשנה שעברה מגורמים שונים אף אחד לא הצליח להשיג עבורה והבטחתי לנסות לעזור דרך הפורום). ונירה,אני עדיין מחכה שתחזרי אליי טלפונית ונוכל לתאם(קבענו שתצלצלי ברגע שאת מתפנה ולא נוח לי להטריד שוב).

Digi Lista

New member
תוכלי ../images/Emo92.gif לקשר לי להודעה באגורה?...

על ההכוונה
זאת גם הזדמנות להקפיץ לגביי הצמר כי זה דחוף...

זו הבובה שלי ../images/Emo13.gif

אני מפרסמת את הבובה הזו ב"אגורה"
אבל מה, לא יודעת אם באמת תתאים לך.

היי,

לא ציפיתי לתגובה כל-כך מהירה... חשבתי שתתאים יותר להיות בחלון ראווה או כמודלית לבגדי בנות שנתיים למי שתופרת כאלה... אבל בתור מה היא אמורה להיות לילדים
הבובה הזו כבר חוותה "התעללות". היא אמנם נראית כחדשה, אבל חיבורי הגפיים פורקו וכרגע הם מחוברים למקומם ע"י אזיקונים, מה שדי מקבע אותן ולא מאפשר תזוזתן. לכן, נראתה לי יותר מתאימה לעמוד איפשהו ללא תנועה ולראותה בלבד. הנה מצרפת תמונה להתרשמותך. ראי גם את גובהה לעומת מנעול הדלת.

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif

אני מקשרת להודעה שכתבתי השבוע בפעם הראשונה בעניין הבובות-כאן , הילדים בעצמם בקושי יכולים לזוז(בטח לא ללא עזרה,הם משותקים ברוב חלקי הגוף ורובם גם עם פיגור בדרגות כאלה ואחרות)ככה שלהרוס את הבובה הם לא יכולים,אני לא חושבת שהמחנכת מתכוונת ממש להזיז את הבובה אלא באמת להשתמש בה צורך המחשה של ההסברים,היא ביקשה ממני לעזור בהשגת 2 בובות זכר ונקבה כמו מחלונות ראווה ככה שלדעתי הבובה מתאימה(שלחתי גם למחנכת אימייל עם התמונות כדי שתחליט אם זה מה שהיא מחפשת)...
על היחס והענות,גם אם הבובה לא תינתן בסוף עדיין מדובר ברצון טוב ואני מעריכה את זה

רוצה עוד פרטים בבקשה...

באיזה גיל הילדים? מה זה אומר לימודי גוף האדם? -ללמדם את מושגי איברי הגוף? או שיש מטרה אחרת? ואיך יוכלו להבחין / להבדיל בין זכר לנקבה? האם יוכלו לראותה/ם או למששה/ם?

Digi Lista

New member
...

זה ביה"ס לילדים בעלי שיתוק מוחין(סי.פי) ונכויות מורכבות באיזור הצפון המונה בסביבות ה80 ילדים בגילאי 3-21,אני עומדת לסיים שם שנה של שירות לאומי(מתוך שנתיים,את השנה הקודמת עשיתי במקום אחר) וכנראה הולכת לעבוד שם בתשלום רגיל בשנה הקרובה(החל מספטמבר),הילדים סובלים מלקויות שונות כמו פיגור בדרגות שונות,עיוורון,חירשות ופגיעות נוספות גופניות(רובם הגדול מרותקים לכיסאות גלגלים). אני לא יודעת במדוייק מה זה אומר 'לימודי גוף האדם'-אני רק יודעת שהמחנכת של הכיתה הספציפית בה אני נמצאת המונה כ7 ילדים בגילאי 11-15 מתכננת ללמד כמיטב יכולתה(וזה קשה כי הכיתה שלי נחשבת ברמה נמוכה יחסית)פרטים הקשורים לגוף האדם ולאדם באופן כללי,אני לא מורה ככה שמה שאני אומרת לא מבוסס על ידע מקצועי,כדי להריץ את הרעיונות שלה היא ערכת מאמצים גדולים להשגת הבובות בגודל המתאים,אני מניחה שבין השאר מדובר גם במישוש ובטח שבראייה(על אף שחצי מהכיתה בעלי לקויות ראיה בדרגות שונות),אולי הרעיון הוא גם ללמד על הבדלים בין זכר לנקבה,כאמור אני רק עוזרת לה בהשגת הבובות,אני מאמינה שאדע יותר כאשר היא תדע שאכן יש לה את האפשרות להעביר באמצעות הבובות את הרעיונות שלה...

מצרפת תמונה ומעתיקה את הכתוב

"בובה מתוקה וגדולה. נראית אמנם כחדשה, אך בעצם שבורת חיבורי גפיים. הגפיים מחוזקים למקומם עם אזיקונים, מה שדי מקבע אותן ולא מאפשר תזוזתן. הבובה מתאימה במיוחד כמודלית לבגדי ילדות כבנות שנתיים - למי שתופרת כאלה בגדים או מעוניינת להציבה בחלון ראווה של חנותה. " אין שם טלפון, תשלחי לגב' מסר (אסנת).

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif רבה../images/Emo140.gif

שלחתי בזה הרגע מסר לאוסנת לפי הפרטים והתמונה הבובה הזאת מצויינת,אני בכול מקרה אשלח באימייל קישור לתמונה כדי שהמחנכת תיראה ותאשר שאכן כזאת היא רוצה,עכשיו נשאר למצוא גם בובה דומה של זכר...
רבה על העזרה והרצון הטוב

בשמחה יקירה../images/Emo140.gif. ראיתי שאותה אחת

גם מוסרת דרבוקה שיכולה להתאים לפנימיה סתם בשביל הפאן. בהצלחה במציאת בובה ממין זכר. אני אמשיך לעקוב בשבילך.

מישהו מדבר מאחורי הגב שלי...../images/Emo13.gif

אני חדשה כאן, וקצת איטית מה לעשות... עוד לא הספקתי לשלוח מודעה, וכבר אני רואה ששלחו את מודעתי מהאתר וגם תמונה משם... חחחח.

Digi Lista

New member
../images/Emo39.gif

שוב
גדולה על האיכפתיות והמחשבה,כרגע ההתמקדות העיקרית היא באמת בצמר(שזה
לעבודה בימים הקרובים) ובבובות הזכר והנקבה שישמשו החל מספטמבר...מבחינתנו זה יהיה הישג מדהים במידה ואכן נצליח להשיג את הדברים האלה
באופן כללי אנחנו תמיד שמחים לתרומות באשר הן-כמו למשל חומרי יצירה(בצק,גואש,חרוזים,מדבקותצמר...),צעצועי תינוקות שמשמיעים קולות ומאירים,ספרי ילדים,משחקי מוטריקה וכמובן פופים/כריות גדולות עבור הילדים כשמורידים אותם מכיסאות הגלגלים ובכלל כול תרומה בדרך כלל מתקבלת בברכה...אבל הדברים הבוערים ביותר כרגע(מלבד הצמר שהוא ממש בסימן אס.או.אס) עבור שנת הלימודים החדשה הוא בובות גדולות כמו של חלונות ראווה לצורך לימוד(את זה המורה ביקשה באופן מיוחד והבטחתי לעזור לה להשיג איכשהו),וטייפ צבעוני להקלטה עצמית עם רמקול לילדים עבור ילדה מהביה"ס.

לגבי כריות - אני יכולה לתרום

אבל כריות נוי קטנות ולא גדולות (לצערי את הגדולות זרקתי מחוסר מקום). לגבי צמר, ממליצה לך מאוד להכנס לפורום אומנות שימושית, אולי תצליחי להרים שם תרומת צמר. בקשי ראשית את רשותן של מנהלותה פורום לפרסם הודעה.

למה לזרוק כשיש "אגורה".

זה מעין בית לחפצים לא נחוצים לאחד, אך הם כמטמון לאחר...

למעלה