ל
מומלצים על הריון ולידה

כתומלי

New member
../images/Emo92.gifל../images/Emo63.gifמומלצים על הריון ולידה

היי, האם תוכלו להמליץ לי ובטח גם לאחרות על ספר מומלץ בנושא תכנון הריון,הריון ולידה? מזל טוב
לכל בנות הפסים הכחולים של השבוע...סיימתי עכשיו לקרוא את כל ההודעות של הימים האחרונים..

פּוֹנְג

New member
אני קניתי את הספר של בר.

הוא היחיד שמצאתי שיש בו גם על תיכנון ההריון ולא רק התהליך. קניתי אותו כבר מזמן, קראתי חודש אחד, אפילו השתעשתי עם הגלגל שיש לו בחזית (בדקתי מתי תצא הלידה אם אכנס להריון אז) אבל כבר כמה חודשים טובים הוא מעלה אבק

m i c h a l y

New member
גם אני רכשתי ספר זה

אך לאחר עיון בפרקים הראשונים וכמה פסים יחידים קברתי אותו בעמקי הספריה (זה אולי נשמע מצחיק אבל אני נוטרת לספר טינה....
) בכל אופן זה הספר שעשה לי את הרושם הכי רציני שם בסטימצקי, שווה לעשות סקר יותר מעמיק בעניין...

28קטנה

New member
גם אני קניתי את בר-הוא מאוד מקיף

כל פעם אני נתפסת לפרק אחר. הוא קצת לא מעודכן לדעתי לגבי בדיקות גנטיות.אבל את זה יסבירו לך בכל מכון גנטי. קיבלתי מחברה את "טבעי ללדת" של גילה רונאל מירה ארצי ועלמה כהן ולא ממש התחברתי ,הוא מתאים יותר לדעתי למי שכבר בהריון או לפני לידה ויש בו התמקדות בחלק של הלידה ובעיקר טבעית. סליחה שאני אומרת אבל קצת פלצני לטעמי ולא ממש מחדש כלום אחרי הספר של בר! מצד שני זה עוד זוית קצת שונה לראות הריון ושוב אני לא ממש התחברתי. יש לי את החוברות של להיות הורים ומשפחה שאני נורא אוהבת בכלל לקרוא ולאו דוקא רק להריון.זהו,הכי טוב של דר עמוס בר. ונקודה אחרונה אם יש לך אפשרות להשיג את הספר משומש מחברה או דודה עדיף , המחירים של כל ספר כזה הם מטורפים מעל 100 שקל ולדעתי קצת מוגזם! ובהצלחה יקירתי!

גורבי

New member
גם לי יש את בר/רוזין

(כבר כמה חודשים טובים
- בשלב מסוים המשחק של לסובב את גלגל ההריון עוד חודש קדימה כבר לא שיעשע אותי, משום מה). אני חושבת שדי יש קונצנזוס שזה המדריך הכי מקיף שקיים בעברית כרגע - הוא נותן מידע גם על ההכנות שלפני, גם על שלבי ההריון השונים, וגם (כך אומרים - טרם הספיקותי) על הלידה עצמה. אבל את האמת - עם הפורום הזה ואחיו הגדולים, מי בכלל צריך ספר
?

דווקא אני לא אוהבת את בר

הוא לא מעודכן בהמון דברים- והשם שלו עולה על הערך האמיתי שלו. ספר שהרבה יותר חביב עליי הוא "האנציקלופדיה להריון ולידה", ולצידו עומד הספר (כתוספת) "1000 שאלות ותשובות על הריון לידה והתינוק". חוץ מזה יש לי גם את "מדריך הבנות להריון ולידה", הספר של BLIFE, מה לצפות כשמצפים לתינוק ועוד ועוד.... אני מכורה לזה.....

למעלה