מחברי הפורום

דני*דין

New member
../images/Emo92.gif מחברי הפורום

לפני 3 שבועות נולדו לגיסי תאומים,נוי ויואב. הם נולדו בשבוע 35 במשקל 2 ק"ג והוגדרו כפגים. הם השתחררו ביום ב´ לפני שבוע. אתמול בבוקר נוי גילתה סימני חיוורון וחום גוף נמוך. היא הובהלה לבי"ח ושם היא איבדה את נשימתה. ומאז היא מונשמת ומורדמת ומטופלת באנטיביוטיקה למרות שלא יודעים בבירור מה יש לה. פנייתי אליכם היא בבקשה שכל אחד ואחת מכם המעוניין,יחשוב ולו לרגע קט מחשבה חיובית מלאת אנרגייה חיובית על נוי שבטיפול נמרץ ילדים בתה"ש.
לכולכם גיא

מיכל153

New member
ליבי איתכם!!!

אייל שלי נולד עם מצוקה נשימתית והונשם במשך 6 שעות. שלי נולדה מחוסרת חמצן ,כי היה לה חבל סביב הצואר (לא הונשמה במכונה). כולי תקווה מחזיקה לכם אצבעות !!! וזה בשבילה ממני
להשתמע מיכל153

Iris-1

New member
../images/Emo24.gif וזה מאיתנו.

מיכל153 - איזה יופי לראות פנים מוכרות גם אם רק מהפורום השכן....

anat30g

New member
איחולי חום ואהבה

יש לי דמעות בעינים שאני שומעת על דברים כאלה... הייתי במצב דומה עם פג תאום וב"ה הכל עבר ועכשיו אנחנו גדולים וחזקים בני שנתיים פלוס... אני שולחת לנוי תפילה להחלמה ומאחלת שהכל יעבור בשלום ושתזכו להדליק נרות של אושר בבית עוד לפני תום החג. רפואה שלמה ענת

מבטיחה לחשוב על נוי הרבה יותר מרק

רגע קט. המון המון מחשבות חיוביות , שתחלים במהרה ותחזור הביתה בריאה שלמה ומאושרת.

mom&shaked

New member
../images/Emo23.gif ליבינו איתכם

מבטיחה המון מחשבות חיוביות על נוי עד שתודיע שהכל בסדר ונוי חזרה הביתה. וכמה מילים לנוי תתחזקי ותבריאי בבי"ח ותחזרי הביתה בשלום וכמה שיותר מהר כי יואב מחכה לך בבית.

../images/Emo20.gif שולחת מחשבות טובות

והמון אנרגיות בריאות. מקווה שנוי תתאושש מהר ותחזור הביתה לאמא לאבא וליואב.

מלכה ב.

New member
אצבעות שלובות והמון אנרגיה חיובית

בתקווה להחלמה שלמה ומהירה של נוי.

יש לי אמונה בכוחם../images/Emo65.gif

של תינוקות וילדים קטנים להחלים ממחלות וניתוחים! בערוץ ריאליטי-טיוי יש תכנית שנקראת תינוקות והורים ומסופר על מאבקיהם של פגים והוריהם. פשוט מדהים מאיזה מצבים קשים וחסרי תקווה לכאורה הילדים יוצאים. מידי יום בחמישה לארבע אחר הצהריים.

למעלה