|מטוס
4u|

qwerty12345

New member
../images/Emo92.gif|מטוס../images/Emo53.gif4u|

אנחנו זוג נשוי עם ילדה קטנה, אנחנו מאד רוצים להגר לאוסטרליה או לניו זילנד. אך יש לנו כמה בעיות ואי הבנות, נשמח אם נימצא פה כמה עצות. הבעיה הראשונה היא שאן לאף אחד מאיתנו מקצוע ממשי כרגע, והבנתי שזה הכרחי ביותר, הבעיה השניה היא שמאד הינו רוצים להכיר זוג פחות או יותר במצבנו, ולעבור את הקשיים במקום החדש ביחד, לתמוך אחד בשני. אני אספר טיפה עלינו: בעלי היה מכונאי מטוסים בצבא ואחראי צוות דת"ק -בקבע. וזה לא ממש נותן מקצוע אזרחי..... אני הייתי קצינת מיחשוב (ממר"מ)וכרגע אני סטודנטית באונ´ הפתוחה למדעי המדינה וכלכלה, ויש אפשרות לסיים את זה גם באוסטרליה. חשבנו גם אולי לפתוח שם עסק קטן, אבל אנחנו לא יודעים אך לממש את החלום... אשמח אם תשתפו אותי ברעיונות והצעות, אפשר גם למייל. דנה.

הגירה לנ"ז

האם עברתם על כל הקריטריונים של משרד ההגירה? ספרתם ניקוד? יש גם קריטריון של "עסק חדש", כדאי לעבור גם עליו ולראות אם זה מתאים לכם. כנ"ל לגבי אוסטרליה, אני משערת, בוודאי אפשר למצוא את כל הקריטריונים באתר של משרד ההגירה שלהם? קודם כל, כדאי לעבור על שני אלה, לראות אם באמת יש לכם בעיה להגר או לאו. אם אתם מוצאים קריטריון שתחתיו אתם יכולים להגר, תתחילו לחשוב אם זה באמת מה שאתם רוצים. למצוא זוגות ישראלים צעירים זה ממש לא בעיה. ואפילו זוגות פחות צעירים עם ילדים יותר בוגרים יכולים לעזור

gozala

New member
../images/Emo45.gifבחינה עצמית לבדיקת ניקוד../images/Emo168.gif

למעלה