עבודה מהבית

dimi87

New member
../images/Emo92.gifעבודה מהבית

לפורום שלום לפני כמה ימים הכרתי את הפורום. שמחתי למצוא אנשים שמבינים בתחום העבודה מהבית .אני מקווה שבהמשך אוכל לקבל הרבה טיפים טובים.אבל היום אני עומדת לפני שאלה - האם כדאי להתחיל לעבוד מהבית? באיזו תחום כדאי לעבוד?איך מוצאים עבודה מהסוג הזה? דרך אגב , כל מה שמצאתי באינטרנט בנושא זה הרוב שיווק רב שכבתי ואני לא מעוניינת בשיווק או מכירות,אני גם לא יודעת אנגלית. כן, יותר מידי מגבלות , אבל אני זקוקה להכנסה נוספת. האם אפשר למצוא תחומים אחרים? אודה מאוד על עזרתכם.

../images/Emo140.gifבוקר טוב dimi87

התחום שבו תעסקי קשור להחלטה שלך ולרצון שלך. זו החלטה שאת צריכה לקבל עם עצמך. לא נוכל להמליץ לך מה כדאי לך לעשות... חישבי על הרעיון שלך, דברי עליו ואנו נשתתף ונעזור לך... יום טוב

dimi87

New member
עבודה מהבית - המשך

תודה על תגובה . כל הנאמר זה נכון. אבל ,שוב "אבל" ,כל חיי הייתי שכירה וממשכה לעבוד היום כשכירה בתחום שרטוט ב-AUTOCAD. המצב הכלכלי דוחף אותי לחפש עבודה נוספת בשעות הפנאי. כרגע, אני מרגישה "עיוורת יצירתית". השאלה: האם מושג עבודה מהבית = עסק עצמאי? או שקיים עוד דרך? תודה

דימי, משהו קצת מבולבל לי

בואי נעשה סדר. האם את רוצה להישאר שכירה אך לנסות הכנסה נוספת מהבית בשעות הערב, או משהו כזה? נסי להתמקד עם השאלה. ולגבי עבודה מהבית, זה לא חייב להיות עסק עצמאי, את יכולה גם לעבוד כאשת מכירות, שכירה בחברה כלשהי ולעשות טלמרקטינג או מכירות מהבית בטלפון ולקבל עמלות. לעניינו הספציפי של הפורום הזה, למרות שאני די חדשה פה, אני מעריכה שפה הכוונה בעבודה מהבית היא לעסק עצמאי.

dimi87

New member
הכנסה נוספת

בידיוק ! אני רוצה להישאר שכירה אך לנסות הכנסה נוספת מהבית בשעות הערב, או משהו כזה.כמו שציינתי קודם, לא כל כך מעוניינת במכירות.איזו תחום אחר יש באפשרותי

רציתילהציע תחום,אבל בגלל צנעת המקום

זה חוש ההומור שלי... לא להיבהל... שהרי שאלת איזו הכנסה נוספת אפשר לעשות מהבית בשעות הערב... טוב, עכשיו ברצינות. מכירות את לא רוצה, אז אני צריכה לחשוב על כל מיני אפשרויות. כמה זמן פנוי יש לך לעבודה מהבית? שעה? שעתיים? יותר?

SHAHAF UZI

New member
שחר,אני ממש מתפלא עלייך,באמת...

עד שכבר נגעת בנושא שממנו אפשר לעשות כמעט הכי הרבה כסף..... את זזה למקום אחר ? התזוזה הזו עלולה לעלות לה בהרבה כסף,שהיא יכלה לעשות לו.... לו היית מסבירה לה איך...

עוזיהו... אל 'תסבך אותי...../images/Emo3.gif

אני עם ההומור הפרוורטי שלי...
עוד מעט ימחקו אותנו אם נמשיך ככה... ורק שדימי לא תיפגע, זו בדיחה. זה אינטרנט... לא להיבהל.

SHAHAF UZI

New member
שחר,מה נאחל לך למחר ?

נדבר רק על המישור המקצועי,בסדר? כי זה באמת אינטרנט,גם לי לוקח זמן להבין..... מה נאחל לך במישור המקצועי,שחר ? מה היית רוצה שיהיה ממחר ולא היה ביום ההולדת שעבר ? אני לא מתכוון להרבה כסף...או ליותר כסף...מעבר לזה שחר.... HAPPY BIRTHDAY TO YOU ,והמון הצלחה בכל. עוזי.

אתה יודע מה, עוזי?

זרקת לי כפפה ואני ארים אותה מחר, ברשותך. מחר אני אכתוב בדיוק מה הייתי רוצה שיקרה השנה בתחום המקצועי, מעבר לכסף, שזה תמיד מתקבל בברכה...
היכונו, מחר תבוא מגילה...
בכל מקרה, שוב, תודה מראש על הברכות והאיחולים.

שחר ../images/Emo49.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif

מאחלת לך יום שמח ב מ י ו ח ד ובכלל ואת כל מה שאת מאחלת לעצמך...

SHAHAF UZI

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo168.gif../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif|קוביות

מישהו הבין את תוכן הברכה שלי ? המון מזל טוב שחר גם ממני!!!!

motyka

New member
עבודה מהבית

יש שלוש אפשרויות עקריות של עבודה מהבית. לסכם עם המעביד בנוכחי שלך שייתן לך עוד עבודה, אותה תבצעי בבית, ותתוגמלי לפי מה שתסכמו. למצוא מישהו (או יותר מאחד) שמעוניין בעבודה קבועה אותה את יכולה לעשות בעיקר מהבית , עדיין בתחום העיסוק הרגיל שלך, (וקצת פגישות במשרד אחרי שעות העבודה הרגילות שלך) למשל משרד תכנון קטן, או כל גוף שזקוק אמנם למה שאת יודעת אבל לא בהקף של משרה מלאה. אפשר גם שעורים פרטיים בתחום בו את עוסקת. או, וזה לפעמים עדיף, למצוא בתוכך עוד תחום אותו את יכולה ורוצה לפתח, ולנסות למצוא לקוחות באותו תחום.

dimi87

New member
תודה motyka

ניסיתי את האפשרויות שציינת, אך בגלל המיתון במשק הקף העבודות הוקטן ובקושי יש מה לעשות בשעות העבודה הרגילות. המצב נכון גם לגבי משרדים אחרים, ביררתי די הרבה. חשבתי ללמוד משהו חדש, ולא יודעת מה, וחוץ מזה הלימודים זה שוב הוצאה כספית. תלוי בעבודה אוכל לפנות כמה שעות בערב וגם הרבה פעמים יש לי זמן פנוי בעבודה הנוכחית. אני מבינה שבפורום יש כללים מסויימים אבל בכל אופן אם יש איזושהי אפשרות לעזור לי בלמצוא תחום חדש כעבודה נוספת אשמח מאוד. תודה

siv30

New member
היי מוטי בכלל לא חשבתי בכיוון הזה

את ממש צודק לגבי שיעורים פרטיים. אנשים צמאים לידע של מומחים על תוכנת אוטוקד. זו תוכנה מאוד מורכבת עם הרבה מאפיינים שונים. רעיון גדול
תנסי לפרסם את עצמך בבתי ספר שבהם יש מגמת גרפיקה ושרטוט או במכללות כאלה וכד'.

siv30

New member
עבודה מהבית יכולה להיות או כעצמאי

או כשכיר. ישנן הרבה חברות שמנסות בצוק העיתים לחסוך הוצאות שנובעות מהצורך להעסיק את העובדים שלהם במשרדים. לכן, אפשר להשאיר את האפשרויות פתוחות.

dimi87

New member
צעד ראשון

תודה על העצה האמת שאני מזמן חשבתי בקשר לשעורי עזר למתחילים, אך לא היה לי מספיק אומץ. היום עשיתי צעד הראשון ופרסמתי הודעה באחד מהפורומים המקצוענים.

למעלה