עגלת קווטרו של גרקו

mamilu

New member
../images/Emo92.gif עגלת קווטרו של גרקו ../images/Emo35.gif

הי לכולם! אני בעיצומו של סבב חיפוש עגלות, ובינתיים הכי נראית לי הקווטרו דלוקס של גרקו (ציון משוקלל של עלות מול תועלת...). אשמח מאוד לשמוע ממי שיש לו נסיון עם העגלה: 1. לכמה זמן החזיקה לכם "העריסה הנשלפת" שמתלווה לעגלה (מתי היא החלה להיות קטנה לילד)? האם מצאתכם אותה שימושית? 2. האם ניתן להשכיב בנוחות את הילד על הבטן כאשר אותה עריסה נשלפת כבר קטנה עליו (לא נראה לי שזוית השכיבה היא באמת 180 מעלות, וגם יש את כל הרצועות והאבזמים...)? שמעתי על ילדים שלא מוכנים לשכב על הגב, ואז העגלה הופכת לבלתי שימושית. 3. האם המשקל שלה נסבל? (אני לא אצטרך לעלות איתה מדרגות, אבל כן להכניס ולהוציא מהבגאז' של האוטו) 4. האם היא מספיק רחבה וארוכה? שהרי יש מקרים שהילד מתארך/מתרחב מהר והעגלה נהיית קטנה עליו מהר מאוד.... או אם לשאול את זה אחרת - האם היא נחשבת ליותר רחבה/ארוכה מהסטנדרט? 5. האם העובדה שהיא מתקפלת כלפי מטה גורמת לה להתלכלך (בוץ וכאלה בחורף)? אם יש לעגלה חסרונות אובייקטיביים כלשהם, אשמח מאוד לדעת! תודה ויום נפלא!

מישהי261

New member
תשובות....

1)השתמשתי בעריסה בחודש הראשון ואח"כ עברתי לסלקל אבל היא טובה גם לגיל חודשיים 2)זה באמת בלתי אפשרי להשכיב אותו על הבטן ללא העריסה מכיוון שזה לא הכי נוח בעולם 3)חסרון ידוע הוא משקל העגלה ש(13 ק"ג) לי מאוד קשה להרים אותה מהבאג'ז לרצפה וחזרה 4)העגלה מעולה מבחינת אורך ונוחות אני לא יודעת מה הסטנדרט אבל הבן שלי בן 5 חודשים ועוד יש המון מקום 5) לא, העגלה לא מתלכלכת בכלל

למעלה