עזרה בשביל מתנה

tutiris

New member
../images/Emo92.gif עזרה בשביל מתנה ../images/Emo95.gif

שלום לכל המוכשים והמוכשרות! אני רוצה להכין מתנות ל 3 חברות לכבוד לידה (2 כבר ילדו, אחת אוטוטו). קניתי חולצות במידה המתאימה ואני רוצה להדפיס משהו מיוחד. אני לא יודעת לעבוד עם פוטושופ ואין לי איורים איכותיים, אז עשיתי דוגמאות בצייר... חלוצה מס' 1
לכבוד ילדה שכבר נולדה ובזמן הההריון הוריה כינו אותה "פיצי"... הרעיון הוא שתהיה דמות של תינוקת קצת כועסת, אבל חמודה... (הדמות ששמתי בדוגמא היא לא ממש תינוקת והיא קצת מכוערת, אז עדיף משהו אחר, אם אפשר, בבקשה). תודה מראש!

tutiris

New member
המשך...

חולצה מס' 2
לתינוק שעוד לא נולד. הרעיון הוא שהתינוק עם משהו מסריח בחיתול... והמסגרת של התמונה היא כמו בול של דואר. הגבות שלו ג'ינג'יות כי גם האמא ג'ינג'ית. אם מישהו יכול לעצב לי בבקשה משהו איכותי יותר. תודדדדדה בקרב לב!

tutiris

New member
אחרון ודי

חולצה מס' 3. נראה לי שזה הפשוט ביותר משלוש הבקשות. לתינוקת שכבר נולדה. יש לי תמונה של התינוקת, אם אפשר קצת לעבד את התמונה (לא יודעת איך, אולי להיפטר מהרקע- להפוך לשקוף? בכל מקרה, מהתרשמויותיי הקודמות, היצירתיות של החברים פה עולה על הרעיונות שאכתוב...) ולהוסיף את הכיתוב: "אני בוכה- משמע אתה קם..."

Smertonos

New member
אוקיי

זה JPEG רקע לבן. אני לא מעלה GIF כי זה הוא יהי 256 צבעים. אני לא יכול לעלות PNG כי הוא גדול.

tutiris

New member
מעולה!

אהבתי את הצל! נראה לי שגם לבן ייצא טוב בהדפסה. תודה רבה!

tutiris

New member
NLO העיצוב שעשית מקסים, אבל...

לצערי, זה לא מתאים לי לחולצה. אני לא כ"כ רוצה תמונה של תינוק אחר, אלא איור. יש לי גם תמונות של פיצי "האמיתית" (עדיין אין לה שם) אם זה יותר קל לעצב על זה... אז אני מצרפת. תודה רבה על העיצוב שעשית ועל הניסיון- יצא יפה ומצחיק!

tutiris

New member
מצאתי עוד תמונה של פיצי שאולי תתאים

עוד אופציה לעיצוב- אם יש אפשרות להסיר מהתמונה את דודה של פיצי שמחזיקה אותה ולהוסיף לפיצי חגורת כדורים או משהו כזה... (מצאתי את התמונה והיא נראית לי מגניבה בגלל הרמת היד, כמו איזה פוזה של קראטה...) תודה! תודה! תודה! ושוב- אני מאוד מעריכה את המאמץ!

למעלה