עזרה דחופה - ממי שיודע בוודאות

joe2b

New member
../images/Emo92.gifעזרה דחופה - ממי שיודע בוודאות

היום היה אצלנו הדבר לחלק דואר רשום, אבל..... פיספסנו אותו. הסיפור הוא שסניף הדואר שלנו מקבל את הדואר מהדוור רק אחרי כ-48 שעות, מה שאומר שאנו נופלים לחופשת החג. לחכות מיום שלישי בצהריים עד יום ראשון בבוקר, כשאתה כבר יודע שיש תשובה בדרך, זה מורט עצבים ברמה בלתי נסבלת. ולכן - השאלה הגדולה - האם מישהו יודע אם השגרירות פתוחה מחר? אם כן - אני מתכוון להגיע לשם ולבקש שיודיעו לי מה כתוב במכתב, ואולי גם לקבל העתק שלו. אני מת לדעת אם גם אנחנו נכנסים לקבוצת ה-6-8 או שיש בשורות באמתחתנו. אנא, אנשים טובים, הושיעו נא....... ולמי שלא עוקב אחרי הלו"ז - הגשנו בתחילת 12/05.

joe2b

New member
לא עובדת, או שאין קבלת קהל?

אני יודע שמחר, כמו בכל יום רביעי, אין קבלת קהל, אבל האם בערב ראש השנה הם לא עובדים? אני מקווה שאם הם כן עובדים, לפחות אצליח להוציא מהם איזה פרט אינפורמציה בטלפון.

אולי לחילופין תנסה להתקשר לסניף הדואר ולהגיד

להם שזה נורא דחוף לך ושאתה מוכן להגיע לאסוף את מאיפה שצריך או לשלם לדואר שליחים...אני בטוחה שעם קצת לחץ על המנהלים תוכל לקבל את המכתב!

joe2b

New member
את מדברת על דואר ישראל??????

ביום שיש קבלת קהל ומענה טלפוני, אני מתקשר ואין תשובה. אז לצפות שהם יעשו משהו שהוא מעבר למינימום ההכרחי???

kozmokramer

New member
יוווו איזה מתח ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חג שמח ובהצלחה.

Xirus

New member
אני הייתי אתמול ושאלתי בפירוש מתי הם פתוחים

עוד פעם - והבחור אמר לי שרק ביום שני... אמנם אני הייתי Consular service ולא ב- Immigration - אבל זה אמור להיות אותו הדבר.

למעלה