עזרה לגבי תמונע - תודה...

../images/Emo92.gif עזרה לגבי תמונע - תודה...

שלום חבר'ה נכון לרגע זה, יש מצב מאוד טוב שאני אפצה את עצמי על ההופעה בירושלים שלא הייתי בה (אלה, תחשבי... 750 ש"ח הרווחת), בכך שאני אהיה בתמונע ביום שישי הקרוב !!! לפיכך, אני צריכה עזרה : מאחר ואף פעם לא הייתי שם, מישהו מוכן להסביר איך מזמינים שם כרטיסים ? האם הם מסומנים, או שכל הקודם זוכה? איפה הכי שווה לשבת? וכל המידע החשוב הזה. תודה מראש מבטיחה לצלם- והרבה ! נמאס לי לחכות - תתמודד עם זה... אלה

hodayoyo

New member
זה נורא תלוי../images/Emo60.gif

קודם כל טלפון: 035629462 תתקשרי ותזמיני כרטיס ואז בעצם שומרים לך כרטיס. המ לגבי מקום הישיבה זה תלוי בך... אני אישית טוב לי לשבת ליד שולחן כזה בשטח עצמו של המקום. בהופעה אחרת שהייתי והיה מפוצץ פשוט לקחנו כסא, שמנו צמוד לבמה וישבנו שם. יש כאלה שאוהבים לשבת על המדרגות מאחורה.

S h A b i T

New member
השולחנות מסומנים

את מתקשרת ומזמינה מקום, את יכולה לבקש שיצרפו אותך לשולחן בשורה הראשונה באמצע. (אם את רוצה לצלם זה נראה לי המקום האולטימטיבי בשבילך.)

י yuval

New member
כן..

בעיקרון זה מקום די קטן וזה מממש תלוי אם זה ממש מלא.... עכשיו ממש עדיף להזמין כרטיסים מראש אלה אם את רוצה לשבת על המדרגות מאחורה... ובדרך כלל עדיף לשבת בשולחנות בשורה ראשונה או שנייה באמצע.. =)

י yuval

New member
אה וסתם צורך לשתף...

אני אפילו לא אבוא לתמונע=( שיבוא כבר לחיפה...

תודה רבה רבה לכולן !!! ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

עשיתי כדבריכן, והזמנתי כרטיסים ליום שישי, וביקשתי שישמרו לנו מקום בשורה הראשונ, או השניה. אז אני ממש ממש מודה לכן על שיתוף הפעולה. מבטיחה לעלות את התמונות אם רק תסבירו לי איך. לחפש אותך על המדרגות אלמוג ?
מקווה רק שיש שם תאורה סבירה לצילום, ושה"אובייקט" יסכים שיצלמו אותו... ????? הצלמת אלה

טול2

New member
עוד כמה שאלות בקשר ליום שישי..

כמה עולה כרטיס? מומלץ להזמין כרטיס או שבטוח ישארו כרטיסים בקופות? <לא משנה מקום ישיבה>

hodayoyo

New member
בתמונע בד"כ עולה 70 שקל../images/Emo60.gif

אמור להיות קופון הנחה של עשרה שקלים באתר שלהם. אני מאמינה שישארו כרטיסים פשוט כי אין להם ממש מספר כרטיסים מוגבל...

למעלה