עזרתכם - אני מבולבלת קצת...

../images/Emo92.gifעזרתכם - אני מבולבלת קצת...

ראשית אני מודה למגיבים , אני קוראת פסיבית בדרך כלל , ולומדת מכם המון , אולי כשהחכים מעט אוכל להיות שותפה פעילה יותר. ים בן שנתים וחצי מאובח כ P.D.D . מזה חודש מקבל מלטונין בלילה לסיוע בשינה רציפה של הלילה וזה עבד היטב הוא ישן משעה 21:00 עד 6:30 בבקר לפני שבוע התחיל לקבל שמן דגים של אומגה 3 (גיא בן צבי) 2 כמוסות ביום אחת בבקר אחת בלילה. היום אמר לראשונה מילה בעלת ממשעות בהקשרה - ראה אוטו מנקה רחובות וצעק אודו, אודו...כלומר אוטו... שתי תופעות חדשות מדאיגות : 1. יש ירידה משמעותית בקשר עין שלו , דווח לי גם מהגן כי קשר עין הרבה פחות טוב וגם לא מגיב לשמו כמו בדרך כלל... 2. כבר יומיים לא ישן בלילות ... הולך לישון בשעה היעודה ומתעורר בין 2:00 - 3:00 לפנות בוקר ועושה בוקר , ולא חשוב שהבית חשוך , כולם ישנים , יש איסור מוחלט על צעצועים . הוא פשוט עירני כאילו בוקר אחר כך בסביביות 5:00 5:30 הוא נרדם שוב ואז לא מתעורר לגן . האם יש קשר בין שמן הדגים לשינה הלקויה בלילה או למלטונין? האם ירידה בקשר העין היא זמנית ואחריה תבוא עליה ? תודה לכל המגיבים יום טוב אריאלי

razgalili

New member
אין ממש תשובה חד משמעית

לשאלות. כל תוסף שהוא עוזר לחלק מהילדים ומפריע לאחרים (וכולם מזיקים לחשבון הבנק של ההורים
) שמן דגים לא שונה מתוספים אחרים בהקשר הזה. זה עוזר לחלק מהילדים, לא עושה כלום בשביל אחרים, מזיק לכמה. הסיבות שאנחנו מכירים ששמן דגים יכול להפריע הן: 1) רגישות ספציפית למוצר שאת משתמשת בו 2) מוצר מקולקל 3) עודף חימצוני 4) חוסר באומגה 6 (גיא בן צבי לא מסכים שמצב כזה אפשרי) כדאי לתאום את המוצר ולוודא שאיננו מקולקל כדאי לנסות ולהפסיק את השמן דגים לכמה ימים ולראות אם יש שיפור אם יש שיפור כדאי לנסות להוסיף לילד ויטמין E וC לכמה ימים ואז להוסיף עוד פעם את שמן הדגים (בלי להפסיק C ו E ) ולראות אם יש שיפור. אם יש נסיגה הייתי מנסה מוצר שונה אם גם למוצר האחר יש תגובות, שווה לדעתי לנסות לתסף שמן פרימרוז ביחד עם השמן דגים ולראות אם זה עוזר. הפטנט הוא כמו תמיד, נסוי ובהיה.

טובה13

New member
עירנות בלילה

היי, גם אצלינו הופיעה עירנות באמצע הלילה.בשעות 2, 3 בבוקר ועד 5 אחרי שהתחלנו לקחת אומגה 3. לכן הפסקנו לתת לפני השינה את האומגה והשארנו רק בבוקר וכתוצאה מכך פסקה הערנות באמצע הלילה. (נשארה רק בעיית הרדמות קלה) מקווה שעזרתי טובה

למעלה