עזרתכם בבקשה

• פותח הנושא E44
  • פורסם בתאריך

E44

New member
../images/Emo92.gifעזרתכם בבקשה../images/Emo101.gif

אני מעוניין להכין עבור חתונתנו, קטע של הקרנת תמונות סטילס מתקופות שונות, משהו כמו 5 דקות של תמונות עם מעברים ע"ג מסך 2X2 עם מוסיקת רקע. חומר הגלם הנמצא בידי הוא תמונות מודפסות חלקן כמובן בשחור לבן ויש לי אפשרות לסרוק אותן למחשב. אשמח אם תעזרו לי בהפיכת חומר הגלם למוצר הסופי. איך אני עושה את זה? מה נדרש ואיפה ניתן להשיג מקרן ומסך מתאימים? אני מודה מראש למגיבים.

Razi284

New member
הכי פשוט

תשתמש בתוכנת windows movie maker, שבאה עם חלנות ME ומעלה, כדאי לעדכן ל- Movie Maker2, תוכנה באמת פשוטה, ויש בה את כל מה שאתה צריך. והיא גם חינם. אני לא ממש יודע אם אפשר לעשות מוזיקת רקע בפאור פוינט (לאורך כל המצגת), ולכן היא לא תוכנה טובה לזה.

inbal m

New member
זה אפשרי אבל מסובך...

אל תשבור את הראש בגלל זה יש עוד תוכנה קלה לעבודה חוץ מ-movie maker2 קוראים לה Studio Version 7 היא ממש קלה לעבודה אני עובדת איתיה ובשביל מישהו שלא אוהב להסתבך אם תוכנות ולהתחיל ללמוד אותן היא ממש קלה...

E44

New member
יש לי את התוכנה

השאלה היא, באיזה פורמט לשמור את המוצר הסופי? האם במחשב שבו אשתמש בחתונה, חייבת להיות מותקנת התוכנה גם כן?

inbal m

New member
זו באמת שלאלה טובה...

הכי עדיף לשמור את זה ב: AVI או כל קובץ אחר אבל בשופ פנים ואופן לא באחד הקבצים של התוכנה אם אין לך את אותה תוכנה על המחשב שתביא לחתונה כי הוא לא יקרא את זה...דרך אגב אם מה תשתמש בחתונה כלומר אם איזו תוכנה?

moti80

New member
אתה לא יודע אם אפשר מוזיקת רקע

בפאוור פוינט אז התוכנה לא טובה???? אפשר לשים מוזיקה לאורך כל המצגת, אפשר לעשות מוזיקה מתחלפת וגם לדעתי, בשביל תמונות מתחלפות הכי פשוט ונוח לעשות בפאוור פוינט ובסוף לשמור את הקובץ כמצגת SHOW שזה אומר שזה עובד על כל מחשב פי סי גם אם לא מותקנת התוכנה על אותו מחשב. יש המון מעברים והרבה אפשרויות לשחק עם מצגת תמונות... לדעתי חבל להתעסק בשביל זה בתוכנת עריכת וידאו - אלא אם כן ממש רוצים לעשות איזה משהו מיוחד שדורש מעברי וידאו. בכל אופן - יש תוכנה של ULEAD בשם Ulead® DVD PictureShow 2 שיכולה להיות נפלאה לצורך המטרה הספציפית הזו. אתה יכול להוריד מאתר החברה גרסה מלאה של התוכנה ל30 יום - נראה לי שזה יספיק לך לעשות את מה שאתה צריך. בסוף אתה יכול לצרוב אתה המצגת של בפורמט SVCD, VCD או DVD עם נגן נפתח מעצמו - כך שברגע שאתה מכניס את הדיסק למחשב - גם אם אין בו תוכנה להקרנת סרטים DVD או אחד מהפורמטים האחרים זה יפתח וינגן את המצגת. אם בכל זאת חשקה נפשך בתוכנת עריכת וידאו פשוטה, אך מכילה מספיק אפשרויות וכלים אתה יכול להשתמש ב- Ulead® VideoStudio™ 7 של אותה חברה. גם כאן, אתה יכול להוריד גרסת ניסיון מלאה ל30 יום. בנוסף לוידאו סטודיו יש לך שיעורי וידאו להורדה שמלמדים את כל האפשרויות בתוכנה ויוכלו להכניס אותך לעניינים בקלות ובמהירות. אם ממש בא לך על תוכנה מקצועית לעריכת וידאו לצורך העניין ואתה רוצה קצת "להתפרע" אתה יכול להוריד גרסת ניסיון מלאה ל 30 יום של Ulead® MediaStudio Pro 7. שיהיה בהצלחה...והמון מזל טוב!

למעלה