פינוי מהיר

tallyh

New member
../images/Emo92.gifפינוי מהיר

יש לי ערמות של שקיות בבית (עד סוף השבוע היו לי ברכב ולא ידעתי כמה המון זה) הכוללות: שקית אשפה עם בגדי תינוקות, שמיכות צמר לתינוקות שקית הכוללת: נעלים מידה 38-39, נעלים מידה 40.5 נעלי בית פתוחות מידה 40, נעלים ספורט גבוהות מידה 32, ספורט מידה 31 (דיאדורה), ספורט מידה 36. שקית אשפה עם: בגדי ילדים, צעיף צמר, כובע גרב לילד, שקית עם כ- 7 מגבות, 2 חלוקי מגבת לבנות 3 שקיות אשפה עם מצעים 4-5 שקיות אשפה עם בגדי גברים 1-2 שקיות אשפה עם בגדי נשים ומעילים וג'קטים - מידות קטנות גינסים ומכנסים לבנות בערך מידה 16-18 2 ארנקי נשים אלו הדברים שהוצאתי מהרכב, אבל יש עוד דברים בבגז' שאינני יודעת מה הם. פשוט לא היו נותנים לי להכנס לבית חולים עם בגז' עמוס כל כך. מה שכן יש לי בבגז' גם 2 שקיות קטנות עם מוצרי מזון יבש - חבל שיתקלקלו בלחות של ירושלים. אנא, ברגע שבעלי ישוב הביתה ויראה את כל השקיות האלו, אני והן ביחד נתעופף מהבית. מי עוזר לי לפנות? אני

נירה63

New member
האישה מירושלים שכתבה לי זקוקה

לחלק מהדברים. אנא צרי עימה קשר בבקשה.

../images/Emo124.gifמשוש30 ../images/Emo101.gifאני יודעת

שאת עסוקה אבל בואי נפנה לטלי את הבית. אני אעזור לך אם כי השבוע הזה מטורף אבל בכל זאת. פנינה

tallyh

New member
נעליים ואוכל יבש

קרינונוש שלום האם את כל הנעלים או איזה מידות את צריכה? ומה בקשר לבגדים? לגבי האוכל היבש, יש אשה בירושלים שזקוקה לו, אז עניי עירך קודמים. בכל מקרה אשמח לראותך, צלצלי אלי לפני כן, כדי לודא שלא אהיה בבית החולים עם בעלי. לא מבטיחה לך עוגה הפעם, אבל כוס קפה, אם אהיה אז בשמחה. אני

sarav55

New member
טלי היקרה מאחלת מכל הלב

רפואה שלימה לבעלך היקר ויחלים סוף סוף ויחזור מבית החולים במהרה אם יש משהו שאוכל לעזור אשמח

למעלה