פקק רירי

../images/Emo92.gif פקק רירי

אני אוספת תמונות של פקק רירי. אני אודה מאוד אם למשהי ממשתתפות הפורום יורד הפקק ובמקרה יש מצלמה בסביבה, אם תצלם ותעביר לי לשימוש בהרצאה. אני מניחה שאם משהו חיצוני יקרה את ההודעה הזו אני אקוטלג כשרוטה ומשוגעת, אבל אולי אתן תבינו אותי. ואם לא, גם בסדר. תודה בכל אופן, איימי

../images/Emo6.gif אני כבר רואה איך ההודעה הזו

מגיעה לדף הראשי של תפוז
מבטיחה לצלם לך אם וכאשר אפגש בו. זה יקח עוד הרבה זמן אני מקווה (אני בשבוע 18) אבל אשתדל לזכור

debby12

New member
מנהל
תשלחי גם לי את התמונה ../images/Emo3.gif

כבר ילדתי פעמיים ואף פעם לא זכיתי לפגוש את הפקק המפורסם באופן אישי-ישיר הבי תמונה -- שאשוף את עיניי ואראה מה הפסדתי....

Manty

New member
../images/Emo6.gif

I 'met' my plug on the toilet wall (perhaps you didn't know where to search...). Hoping to add to the gallery soon
Manty​

../images/Emo6.gif איך הוא הגיע לשם???

(עכשיו יש לי בראש תמונה של MANTY בתור אקרובטית תאילנדית, מהסוג של אלה שמעיפות בננות וחרבות מתוך הXXX שלהן
והלהיט הבא בתור: העפת פקקים ריריים היישר לקירות!!!)

ס ו ל ה

New member
קרעת אותי מצחוק בחיי - אני מקווה

שכולן כאן בשמות בדויים לא מתאים לי אשפוז בכפייה במצבי!

Manty

New member
No

I did mean the toilet wall, and will try to explain what happened, hoping it doesn't gross anyone too much }-8 The mucus plug, in texture, is a lot like snot - i.e. slippery!!! I believe that when I wiped my yoni, the plug slipped away from the paper to the wall. Not all of it, some was still on the paper. I didn't even see the piece on the wall untill much later (though I did find it on the paper..) Kapish???​

קאפיש קאפיש!

אוקי, זה באמת מגעיל. אני מדמיינת לי אותך נכנסת לשירותים באותו ערב, רואה משהו דוחה זוחל על הקיר ופוצחת בצרחות "ITS ALIVE"

debby12

New member
מנהל
דווקא חיפשתי במקום הנכון

כל פעם הקפדתי להביט לראות אולי שם מתחבא האוצר-מבשר-הלידה-הקרובה. כלום... אפילו כבר במהלך הלידה הפעילה כשהלכתי לשירותים כל פעם לא ראיתי כלום חוץ ממין ורניקס לבן כללי - אבל בתפזורת ולא בפקק אחד מרשים, ובלי שום גוון דמי או רירי. אולי בכלל לא היה לי פקק כל ההריון
על כל פנים, בשתי הלידות המים פקעו לי רק בשלב השני של הלידה שבו הכאבים כבר היו כאלה שלא היה לי "ראש" לנהל תצפיות....

mise

New member
זה נראה כמו סוג של חיית ים.

גם אני לא זכיתי לפגוש בפקק הרירי מעולם.

שרה, את גדולה מהחיים.

אשמח לפקקים נוספים. אני מוסיפה את זה להרצאה שלי. תודה רבה! איימי

tonti

New member
או, אז יש לי שאלה בנושא../images/Emo132.gif

הריון ראשון נגמר בקיסרי. שני-התחיל בירידת מים. לא שטפון, טפטוף, לפעמים ורוד. איך זה שהתחילה ירידת מים בלי שראיתי את הפקק? יכוליות שנוצר בו חור ואז לא רואימותו עד שהוא יוצא מתישהו בלידה?

swann

New member
אולי הוא ירד לך יחד עם המים?

לא תמיד פוגשים אותו בנפרד...

למעלה