פרטים על המלכה

../images/Emo92.gifפרטים על המלכה

אני די חדשה ואנימחפשת בל מיני אתרים פרטים עליה (פינק) בעברית ואני לא מוצאת אתם יכולים לתת לי קצת פרטים

קצת טעויות../images/Emo70.gif

אני די חדשה בפורום ואני מחפשת בכל מיני אתריפ פרטים עליה (פינק) בעברית ואני לא מוצאת. אתם יכולים לתת לי קצת פרטים

yanivtr

New member
אין שום אתר נורמלי על פינק בעברית

לא נראה לי שבכלל יש לה אתר בעברית

Ma E

New member
יש אתר שמתעדכן בתמונות חדשות

כל הזמן!? כי אני מחפשת...

Ma E

New member
זאת עם החולצה הורודה היא

זאת שפינק והיא התנשקו

פרטים..נו אנסה..

שמה.. אלישיה מור(ן)Alecia Moore את האלבום הראשון שלה היא הקליטה כשהייתה בת 18..שם האלבום can't take me home כבר בגיל 13 עבדה כרקדנית במועדונים ועשתה קולות להרכב היפ הופ.. בגיל 14 התחילה לכתוב שירים צייד כישרונות גילה אותה וצירף אותה ללהקת בנות, הלהקה התפרקה עוד לפני שהתפרסמה.. * יש שיר אחד שלהם living in my world רק אותו מצאתי ברשת.. אה,היא בת 24 , תאריך הלידה שלה 8.9.79 מזל בתולה. נולדה בפילידפיה. צבע עיניים-כחול. שיער-בלונד. צבעים אהובים עליה-ורוד וירוק. עובדות מעניינות: *יש לה עגיל בלשון כבר 8 שנים.-היה לה.. היא הורידה.. *הייתה אתלתית. *אספה צפרדעים מפוחלצים. *כותבת במהופך. הצהירה שהייתה דו מינית, הייתה לה חברה, אך החברה עזבה את פינק לטובת אח של פינק-ג'ייסון, ומאז נדרה פינק שלא תהיה עם בנות יותר.. והצהירה על סטרייטיות.. * בוודאי * היא אוהבת חיות, היא עובדת בהתנדבות לפחות פעם בשבוע בארגון למען הצלת בעלי חיים. יש לה 2 חולדות וכלב מחמד ששמו fucker -זה ההוא שמת, לא..?.. הדיסק השני missundaztood מכר 12 מיליון עותקים !!! יש לה עוד דיסק שיוצא החודש.. try this יש לה שירים שיצאו בלי קשר לדיסקים,כל מיני דואטים וכאלה כמו ליידי מרמלד ועוד כמה.. * עובדה חשובה * אצטט : " פינק הזמרת הצהירה בשבוע שעבר על אהבה גדולה למעריצה מישראל, מורנדה שמה.. חיחיחי " יאללה עולם, כתבתי יותר מידי, זה נראה לי העיקר , שבת שלומות לכולםםםםם אוהבת את החיים שלי כ"כ !!!! לה לה לההההההההההההההההההה

Ma E

New member
אה.....

עכשיו הבנתי איך בקליפ most girl היא עושה שכיבות שמיכה עם יד אחת
בתתתתת זוווווונההההה אפילו אני לא עושה
אבל היא (לצערינו) השמינה קצת.. אבל היא רזתה שוב.. אבל זה לא משנההה גם שהיא הייתה שמנמנה (חחחחחח כפרה עליה) היא הייתה יפה ואהבתי אותתתתתתתתתתהההההההההה אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף פינק תעשי לי שכיבות שמיייככככככהההההה

כן האתר הזה הוא האתר הכי מעודכן

שלה..חיחיחי מורנדהההההההההה הביאה לי אותו
בקיצור אחלה אתר-אפשר ליראות שם הופעות שלה,קליפים,ראיונות,מלא תמונות בקיצור כנסי !

האתר נחמד מאוד אבל...

האתר נחמד אבל הוא באנגלית ואין לי כח לתרגם הרבה אז את/ה בעצם אומר/ת שאין לה שום אתר בעברית

סתיו, תירגמתי לך את העיקר עליה

ואם את צריכה עוד משהו ספציפי, תגידי מה שגם ידיעות אחרונות של שבוע שעבר, מגזין לילה של החודש ומעריב לנוער של השבוע מדברים על פינק, ויש שם מלא מידע עליה, ובעברית ! אם את רוצה שאנקד לך, תבקשי..

למעלה