ציור כפרי בחיפה

• פותח הנושא avivj
  • פורסם בתאריך

avivj

New member
../images/Emo92.gifציור כפרי בחיפה

האם ידוע למישהו היכן ניתן ללמוד ציור כפרי באיזור חיפה?

av_i_va

New member
מה שאני כן יודעת...../images/Emo140.gif

זה - שלקראת השנה הבאה (2003) יש כוונה לפתוח קורסים לציור כפרי במכללה לאומנויות שנמצאת בשלב הקמה. מאחר ואני מקושרת עם המקימים, אני יודעת שמדובר במקום רציני ביותר עם מורים מהשורה הראשונה. להערכתי - שווה המתנה של כמה חודשים ספורים. לחיפאים ולכל תושבי הסביבה.

בל בל

New member
לפי מה שאני יודעת אז יש בבית רוטשיל

בבית רוטשילד . חברה של אמא שלי הלכה שנה שעברה ועשתה דברים ממש יפים וגם למדה אותי זה ממש כיף, ממליצה בחום. אני משערת שיש גם בכל מיני בתי ספר אחר הצהריים חוגים, אני יודעת שיש בשכונה שלי אבל אני לא בטוחה עד כמה החוגים האלה באמת טובים- אבל גם זה שווה בדיקה. מקווה שעזרתי. ענבל

ayelet i

New member
ציור כפרי באיזור חיפה...

אני יודעת שבחנות בלב המפרץ מעבירים קורסים כאלה. תבררי גם בחנויות בחיפה (יש את הובילי אומנויות בהדר למשל) כעקרון למרבית החנויות לחומרי אומנות ויצירה יש קורסים או שיוכלו להפנות אותך לכאלה.

av_i_va

New member
אמת. ברוב החנויות יש קורסים../images/Emo140.gif

זה רק עניין של רמה. אם את מחפשת ללמוד ציור כפרי ברמה גבוהה, שווה לך להמתין מספר חודשים. על מנת שתתרשמי מהרמה - אמליץ לך היכן לראות דוגמאות.

av_i_va

New member
את יכולה להתרשם מעבודות

בחנות בשם "בין פרחים" הנמצא בסיטי סנטר במושבה הגרמנית. זו רמה של ציור כפרי ושלא ימכרו לך משהו אחר!

av_i_va

New member
צודקת!../images/Emo140.gif

את בהחלט צודקת. מי שמגיעה לרמה כפי שראית, בהחלט יכולה להרשות לעצמה לגבות מחיר גבוה. ומי שלומדת אצל אמנית כזאת, יכולה להיות בטוחה שתקבל תמורה בעד הכסף ולא ילמדו אותה רק להתקשקש עם מכחול.

למעלה