שימו
להודעה שלי

ט י נ ה

New member
../images/Emo92.gifשימו ../images/Emo23.gif להודעה שלי../images/Emo77.gif

הי לכולם בפורום ושבת שלום עברתי שבוע מאוד עמוס. בעצם תקופה מאוד עמוסה. רציתי להגיד לכל אחד מכם תודה. אתם משהו מאוד מיוחד. בכלל בפורום הזה יש מקום לאנשים מכל העולם כפי ששמתם לב מלווים אתכם ואותי אפילו מעבר לים .... חזרתי בשלוש בבוקר ממושב צורן בהרגשה שאם לא אקח פסק זמן קטנטן של יומיים להתנקות מהכל פשוט לא אחזיק מעמד. לכן לכל מי שמחכה לתגובה או משהו ממני איתכם הסליחה. אהיה כאן שוב לכשאתחזק ובנתיים הבמה שלכם .......... ורק מילה קטנה לגבי כל ההתיחסות למופע ............ בענב היייייייי אחרי הכל זה רק ארוק אנד רול ... מופע אחד מתוך המון מופעים מכל מיני סוגים שעוד יהיו ושהיו קחו הכל בפרופורציות ובאהבה כמוני שלכם בברכת שבת שלום ומנוחה עצווווווווווומה באהבה סי

actress

New member
../images/Emo23.gifמתה עלייך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif

chany

New member
סי יקרה!!כמה שאת צודקת

את חייבת לקחת פסק זמן של כמה ימים כדי להמשיך לתפקד,האדם אניו מכונה,וכדי שתמשיכי לתפקד כמו שאת יודעת את חייבת מנוחה.שיהייה לך כל טוב,אני מגיעה ב 4.8 וכבר בשבוע הריאשון מיתייצבת במישרדך ברחוב בזיכרונות שלי,יהודה המכבי ואני מעוניינת לירכוש דיסק את הדיסק האחרון.

eranmc

New member
קודם כל תנוחי ואני מאחל לך

המון הופעות (בתשלום).

ricoco

New member
עבר על כוחותינו שבוע קשה...

סי, היה שבוע קשה, הא? מלא בהתרגשויות, מלא באנרגיות, מלא בציפיות ומלא בהערות... שמחתי לקרוא את התגובה שלך לתגובה שלי. אני רק יכול לדמיין מה עבר עליך בשבוע שעבר, אבל לא הרבה יותר מזה. ועכשיו- ברשותך- אני חוזר למאמרים שלי. יש עבודה להגיש... המון אהבה, המון חיבוקים והמון נשיקות.

למעלה