שנות טובות של פעם

• פותח הנושא merf
  • פורסם בתאריך

merf

New member
../images/Emo92.gifשנות טובות של פעם

שלום לכולם/ן, אנחנו מתחתנים בספטמבר וכיוון שהחתונה סמוכה מאוד לראש השנה חשבנו לעשות את ההזמנה בצורת ברכת שנה טובה, דומה לאלה שהיו פעם - עם הנצנצים, הציפורים, הפרחים והילדים. חיפושיי בגוגל העלו מעט מאוד אופציות (רוב ברכות השנה טובה שם מאוד מודרניות ונעשו במחשב), ומה שיש לנו בבית לא מתאים מכל מיני סיבות (ויש לנו כמה וכמה). אשמח מאוד אם למישהו/י יש ברכות כאלה סרוקות שהוא/היא יוכלו לשלוח לי כאן, או במסר או באימייל. מודה לכולכם מאוד!

magy

New member
אתמול

חרשתי שעות את דפי ההיסטוריה של הפורום אבל מאחר ומנוע החיפוש השתנה אין אפשרות למצוא תמונות שהדבקנו פה פעם... הלכנו ידנית דף דף אחורה.... אבל לא כל התמונות עלו ......... העלינו המון תמונות ישנות........ אני זוכרת... כאלה שמקושטות בזהבים ונצנצים.... צר שהמנוע לא עובד כמו שצריך........ רציתי לעזור......... בתאריכים 13.9.01 עד 15.9.01 העלינו תמונות אולי אתה תצליח. גם שנה אחר כך.......

דיבוקי 2

New member
שלום, ביגלל לחץ בפורום משוב.....

תפוז ניכנעו והחזירו אפשרות להישתמש בחיפוש הישן. אולי זה יעזור.

merf

New member
קודם כל תודה רבה! ושנית - גם אני

חיפשתי שעות, והמנוע החדש דפוק (!) ולכן הודעות עם קבצים מצורפים לא עולות או לא מופיעות למרות שהן קיימות. אוף איתו! מקפיצה לעזרה נוספת, תודה, מרב.

יוליקה

Member
מנהל
יש לי ערמה של שנות טובות

ברגע זה אני סורקת אותם ואכניס אותם לפורום. חכי בסבלנות

cohen chaim1

New member
מזכיר נשכחות

נותן טעם של פעם, במיוחד בימינו,עידן הטלפון הסלולרי והאינטרנט כאשר משלוח איגרות ברכה בדואר פס מן העולם.

magy

New member
תודה תודהההההההההההה

ואני אמשיך לחפש עם המנוע פה את ה"שנות טובות" עם הזהבים שפעם הדבקנו....... אולי בסוף אמצא........

magy

New member
באתר

של שרית פרקול היה פעם אתר שנות טובות וגם חנניה רייכמן היה מביא מדי פעם למעריב אגרות. שמרתי הכל אבל לא עולה........אולי האתרים כבר אינם..או השתנו.

merf

New member
מגי תודה רבה!

זה כל כך נעים שיש נשמות טובות שמוכנות לעזור. שבת שלום מאיתנו!!

למעלה