תגידו לי שהכל בסדר

• פותח הנושא maz
  • פורסם בתאריך

maz

New member
../images/Emo92.gif תגידו לי שהכל בסדר

כבר הזמנו ושילמנו על החופשה בקלאב מד של השני קלשונים בלה-פלאן (La Pagne Aime). רק אתמול ראיתי ביקורת מלפני שנתיים באתר אחר שקטלה את הקלאב הזה בטירוף: אין מספיק אוכל, מעשנים בכל מקום, אין פינוקים קטנים בסוף יום הסקי - כל הדברים שחיכיתי להם לאחר הכרות עם קלאב ולטור במרילווה. מארגן הדיל שלנו טען שהוא דיבר עם מישהו שהיה שם בשנה שעברה שמאד נהנה. מישהו יכול לחזק את הדעה החיובית (או אולי דווקא להבהיל אותי יותר...)

yaircarel

New member
לא הייתי אבל ...

דבר ראשון חשוב זה שסוף סוף הגיע השלג בכמות מכובדת כך שהדבר הכי חשוב כבר בסדר
לגבי הקלאב באופן כללי מקובל כי רמת השירות בקלאב וולטור יותר גבוהה והקלאב מד כבר לא מה שהיה הם הורידו את הרמה הכללית. סה"כ אבל אם את לא יותר מדי ביקורתית את תהני רק על תצפי למלון 5 כוכבים כי זה לא אמור להיות כך זה רק 2 קילשונים.

alonaski

New member
כן. אני!!!! ../images/Emo13.gif

אני הייתי גם בואלטור במארילווה וגם בלה פלאן 2 קילשונים הזה!!! קלאב מד הזה הוא הרבה פחות מואלטור במארילווה!!! אם יש לך אפשרות לשדרג את זה לקלאב של ה 3 קילשונים בלה פלאן - אז עדיף!!! = הוא ממוקם בדיוק במרכז פלאן-סנטר שזה המרכז של הפאבים והמועדונים של לה פלאן. אני ממש לא אהבתי את הקלאב מד הזה!!!
למזלנו, היינו עם מכוניות שכורות ועם עוד חברים... אז יצאנו בערבים פעם למסעדה טובה ופעם לבילוי בעיירה... כי הקלאב יושב בקצה העיירה ומנותק מהרכבל שמעלה אותך למרכז העיירה שם כל המועדונים והפאבים!!! אם לא תהיה עם רכב שכור - תאלץ להשתמש במוניות שם!!! לפני שנתיים כשהייתי בקלאב הזה, הפריע לי מאוד הדברים הבאים: א. המווווווווווווווווווווון אורחים היו בקלאב!!! (זה היה בינואר) ב. צפיפות ודוחק בלתי נסבלים בארוחות!!!! ג. אם לא עמדת מול הדלת בדיוק בשעת פתיחת חדר האוכל - לא היה לך סיכוי למצוא שולחן נקי!!! תמיד התיישבנו על שולחנות מלוכלכים כבר... ד. האוכל היה ברמה מאוד נמוכה!!! הקייטרינג הוצע לנו מנות מאוד לא מגוונות ורובם שרצו בתוך קונטיינרים כמו בטירונות/בצבא והכל "שחה" שם בים של שמן אדמדמם...
= די מוציא את החשק לאכול!!!.... ה. באופן קבוע התקמצנו שם על עגבניות!!! (אני צמחונית. לא מצאתי שם תפריט נורמלי עבורי!!...
) אולי... פעמיים פגשתי עגבניות בחדר אוכל שם!!!
כנ"ל לגבי פטריות!!!! מעולם!!!! - לא הוגשו לנו פטריות שמפיניון שמבחינתי הם אחד מאבות המזון שלי חוץ מזה שהם הסמל הקולינארי של צרפת!!! פטריות שמפניון נפוצות שם כמו הקלמנטינות בעונה - אצלנו!!! ולא הגישו אותם אפילו פעם אחת בחדר אוכל!!!
ו. ההופעות והבידור היו ברמה נמוכה כמו שבד"כ מאפיין את קלאב מד...
אם כל מה שהזכרתי לעיל לא מפריע לך... אז כנראה שבכל זאת תהנה!

moshe1959

New member
../images/Emo45.gifהייתי בקלאב זה 3 פעמים

הי הייתי בקלאב זה 3 פעמים ואני נוסע לשם שוב בעוד שבועיים . אני מניח כי זה אומר לך הכל . מעבר לכך , הקלאב ממוקם מצויין , לגבי האוכל -זה תלוי בציפיות בסכה האוכל בסדר למרות שבשנים האחרונות קלאב מד מזייף היות והיו בהפסדים ולכן הרמה הכללית ירדה לא רק ב2 קילשונים אלא גם ב 3 ו4 (בשנה שעברה הייתי בואל דיזר ) לכן דווקא ב 2 קילשונים אין בעיה . לגבי עישון זו מכה בכל הקלאבים בבר וכד . בחדר האוכל יש אזור ללא עישון . לגבי פינוקים קטנים ?????גם את זה קיצצו אבל תחשוב שהשקעת כלכ כך הרבה אז תשלם עוד 30 יורו לכל השבוע ותפנק את עצמך בשוקו וקרפ לבד . בסכה האתר והסקי וגם הקלאב בסדר גמור . מוישה

maz

New member
אני רואה שהדעות חלוקות...

אין לי אפשרות לעשות שינויים כי אנחנו חלק מקבוצה אז אני מגיעה עם ציפיות נמוכות ומקווה להיות מופתעת לטובה. הביקורת הרעה שקראתי היתה גם היא לגבי לפני שנתיים. הביקורת הטובה היתה משנה שעברה. אני מקווה שהם שינו במשהו את היחס והשירות. זה לא שאני צריכה פאר, אבל לפחות שיהיה מספיק אוכל וברמה סבירה. לגבי ההופעות בקלאב - לא ציפיתי ליותר מאגדו דו דו
אני מבטיחה לעדכן בחוות הדעת שלי כשאחזור. וכמו שנאמר - לפחות האתר עצמו אמור להיות טוב ואחרי הכל בשביל זה אנחנו נוסעים.

alonaski

New member
../images/Emo45.gif אל תשכחי לשתף אותנו ברשמיך

כשתחזרי!!! מתי את חוזרת?... ורק כדי לדעת את הקנה מידה שלך? - היית כבר בעבר בחופשת סקי בחו"ל? היית בעבר באחד ממועדוני קלאב מד?... אם לא היית - אז רוב הסיכויים שתהני מכל מה שהקלאב יציע!
אני קצת יותר ביקורתית כי אני משווה את זה למקומות אחרים שכבר חוויתי...

maz

New member
באמצע ינואר אשוב

הייתי בחופשת סקי של שבוע בקלאב ולטור במרילווה. לא הייתי אף פעם בקלאב מד משום סוג. אף פעם לא משכו אותי החופשות הפעילות המאורגנות שלהם, רק שלחופשת סקי זה יותר נוח. בנוסף הייתי ביומיים וחצי של סקי ליד ברילוצ'ה בארגנטינה ועוד יום באתר ליד סנטיאגו דה צ'ילה. למי שבאזור - מומלץ מאד! הייתי גם במקום שפעם היה אתר הסקי הגבוה בעולם - בגובה 5300 מ' בבוליביה. היום בגלל התחממות כדו"א אין שם כבר מספיק שלג והאתרון הזה משמש לטיולים בלבד. אבל תהרגו אותי איך אפשר לעשות שם סקי. אני בקושי הצלחתי ללכת.

למעלה