תחתמו על העצומה

../images/Emo92.gif תחתמו על העצומה

מצ"ב לינק לעצומה למען ילדים שאין באפשרותם לשלם ליציאה לפולין. איש במשרד החינוך לא התייחס למכתב ששלחו.

w o m a n 10

New member
בדרך כלל בית הספר מתארגן להוציא גם

ילדים שידם אינה משגת. אני מכירה בית ספר אחד שאמרו להורים שכל אחד יתן כמה שהוא יכול. ולתדהמתי היו הורים[שכנראה יש להם] ששילמו יותר ממה שצריך. אני חושבת שצריך לכתוב עצומה הקוראת לסוכני הנסיעות לא להפקיע מחירים ...

שלום לך ../images/Emo24.gif

מכירה והיטב את התרומות ואצטרף בשימחה לעצומה לבדוק לעומק את העלויות. המקרה הנידון הוא אחר
לאף אחד מהילדיםאין יכולת לשלם את המסע. הבקשה שלהם היא ממשרד החינוך היא לא לאפשר רק לילדי עשירים לצאת למסע. געגתי לך

w o m a n 10

New member
חייבת להודות שלא חשבתי על זה ../images/Emo45.gif

אם לא הייתי חייבת לא הייתי מודה
[מתלוצצת] כך או כך חתמתי כבר. יחד עם זאת, לאחר שעברתי מסע שכזה בפולין מסע שהשאיר עליי את רישומו הכבד גם זמן רב אחרי שחזרתי. אני חושבת שילדי התיכון עדיין צעירים למראות שכאלה. ויש לאמץ יציאה לפולין דווקא במסגרת השירות הצבאי. המשלחות הללו נקראות "עדים במדים". למען גילוי נאות אציין ששלושת ילדי הבוגרים נסעו לפולין מי מבית הספר ומי מתנועת הנוער... כל אחד מהם חזר עם מטען שונה. היו בנות שלקחו זאת קשה מאוד.. חוצמיזה יקירתי, גמני געגעתי.. צריך לעשות משו בנדון

../images/Emo45.gif

גם לדעתי הנסיעה בתיכון מיותרת. רצוי ואפשרי במסגרת החינוכית להיות ממוקדים לזכרונות שנמצאים בארץ. יאללה מתי נפסיק לדבר ונתחיל לעשות?

kdr

New member
עצומה חשובה לכל מי שיש לו ילד/ה

עצומה נגד מערכת החינוך ילדה חכמה בת 13 שמנסה לעזור לדור הבא. הגיע הזמן לנקות אורוות ולהבין ששיטות הלימוד פשטו רגל. עיזרו לפועה לעזור לילדינו.

למעלה