תנו לי רעיונות

MP826

New member
../images/Emo92.gifתנו לי רעיונות

אני צריכה מתכונים קלים שכיף לעשות אותם ושכמובן הם טעימים ושיהיה אפשר לעשות אותם אם ילדים קטנים... אבל בבקשה אל תגידו לי כדורי שוקולד כי אני רוצה דברים יותר מעניינים

מעינית

New member
אני אתן לך

למשל:אפשר לעשות ג'לי ולהיזהר מעוד כי זה עם מים רותחים מיצרכים: אבקת ג'לי מים חמים וקערה קטנה ושטוחה אופן ההכנה: לוקחים את הקערה הקטנה שופכים לתוכה את אבקת הג'לי כולה אז שופחים לקערה שתי כוסות מים חמים בזהירות רבה ומשאירים להיתקרר במקרר ועם זה בשעת חונחות שאין מקרר אז משאירים להיתקרר בל מקרר ותיזהרו מעוד כדי לא להיכבות מכביה

מעינית

New member
סלט פירות../images/Emo67.gif(הכי פשוט שיש)../images/Emo8.gif

מיצרכים: 3 בננות אשכול-1 של ענבים ותותים קערת סלט ירקות וכוסות אופן ההכנה: לוקחים את אשכול הענבים ואת העגולים המחוברים של האשכול מפרידים ומניחים בקערה אחרי שגמרנו עם אשכול הענבים לוקחים את הבננות וחותחים לעיגולים אותו דבר חותחים את התותים לעיגולים וסמיים בקערה אני מבקשת מימכם להיזהר עם הסכינים וכדי להביא פלסתרים.

עוגת שוקולד

המצרחים: הפקת קקאו 3 ביצים קמח הפקת סוכר וכערה גדולה ומים חמים ההכנה: שוברים את הביצים לתוך הכערה ושמים את כל הקקאו שבשקית אחר מכן שופחים כוס מלאה סוכר וחצי כוס קמח וסמים את המים הרותחים 5 כוסות בזהירות מכניסים לתנור שעה ויש לכם עוגת שוקולד|עוגת-ש|

שתיה לימונדה

המצרחים: 5לימונים מים קרים כוסות וסוכר ההכנה: חותכים את הלימון לחציים ושופחים אותם לכוסות סמים מים קרים ו3 כפיות סוכר ומערבבים ויוצא לכם לימונדה טעים

למעלה