crazy monkey

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo13.gif../images/Emo53.gif../images/Emo13.gif

ההורים שלי נמצאים עכשיו בחו"ל והם קנו לי נגן mp3 של sandisk בזיכרון של 1 ג'יגה.. אבא שלי אומר שהדגם שלו זה: SDMX1/1024/E18 עשיתי חיפוש על זה בהשאאות מחירים אבל לא מצאתי כלום... למישו יש אולי מידע על הנגן הזה? בבקשה זה יעזור לי מאוד... ועוד דבר: ראיתי שדברתם פה על נגן מדבקה.. מה זה בעצם?

homart

New member
בקשר לנגני מדבקה.....

זה אותם הנגנםי שמייצרים בסטוקים ....שכולם אותו דבר ופשוט מדביקים להם כל פעם חברה אחרת ראה ערך "פרוסאונד", "ארוטק"........... הנגן שלך הרבה יותר איכותי מכל הג'ימיקחם האילו!!

crazy monkey

New member
yay עשית אותי למאושרת! חעחעחע

The Experience --> הוא עלה להם 800 שקל בערך...

יאיר B

New member
SDMX1/1024

אני חושב שזה כאן. לא מכיר E18. סידרת ה-E נקראת E100. לסאנדיסק יש רק שני סוגי נגנים. אז אם זה לא הגדול - זה הקטן. אבל לדעתי זה הגדול.

crazy monkey

New member
יוו תודה רבה!

נראה לי זה הקטן כי הם אמרו שזה בצבע כסף... אבל יש מצב שזה גם הגדול.. שניהם מושלמים.. תודה רבה לכולם! אתם ממש נחמדים פה בפורום!

crazy monkey

New member
אה יש לי עוד שאלה...

מבחינת המחיר <800 ש"ח>.. דפקו אותם? או שזה מחיר סביר? או שיצא זול?

יאיר B

New member
זאת שאלה טובה

מאחר ואני לא יודע איפה קנו אותו (ובאופן כללי אני לא יודע מחירים של נגנים בחו"ל - אם מישהו יודע אולי הוא יכנס ויכתוב), אני לא יודע איך המחיר ביחס לחנויות אחרות באותה מדינה. ביחס לישראל - המחיר קצלת גבוהה. ניתן להשיג אותו בפחות. ראי קישור למטה. באופן כללי אני לא חושב שזה חכם לקנות מוצרי אלקטרוניקה בחו"ל - ראי ערך שירות ואחריות (זה נכון חוץ מאשר למוצרים שיש להם אחריות בינלאומית כמו IPOD למשל, ואז צריך לשמור על הקבלה של החנות ממנה קנית). מה שלדעתי הכי כדאי לקנות בחו"ל (שקשור לנגנים) זה אוזניות. המחירים של האוזניות הטובות ממש שערורייתים בארץ.

crazy monkey

New member
שוב אני מטרידה...

בוקר טוב ההורים שלי בדיוק חזרו.. בסוף הם קנו לי את הסאןדיסק הקטן אבל כיוון שהם קנו אותו בחו"ל אין הוראות בעברית ואין לי כוח להתחיל לקרוא באנגלית... יש אולי איזה אתר אם הוראות למכשיר בעברית?

יאיר B

New member
לא

גם כשקונים בארץ - לא מבקבים הוראות בעברית (זה כמובן בניגוד לחוק...). תאלצי לקרא באנגלית או ללמוד ע"י ניסוי ותעיה (וזה עלול להיות קצת מסוכן אם תעשי שטויות). הקיצר - ממליץ להתאמץ ולקרא את האנגלית (זה לא הרבה ואולי גם תלמדי בדרך כמה מילים חדשות). אם יש דברים לא ברורים, תמיד תוכלי לחזור לפורום ולשאול. בטוח שמישהו ידע את התשובה.

crazy monkey

New member
תודה

ניסיתי תהוראות באנגלית אבל הם לא כאלה מפורטות... איך למשל אני מוחקת שיר? או עוברת מתיקיה לתיקיה?

crazy monkey

New member
אה עוד שאלה קטנה....

איפה אני קונה אוזניות נורמליות לנגן? קיבלתי אוזניות פשוטות כאלה ואני רוצה כאלה עם השרוך שאפשר לתלות על הצוואר? איפה אפשר לקנות באזור גבעתיים-ת"א?

למעלה