בבקשה עזרה דחופה

../images/Emo92.gif../images/Emo53.gifבבקשה עזרה דחופה

פגעתי במישהוא חבר טוב קרוב יקר וחשוב וזו לא היתה כלל הכוונה שלי. התגובה שלו היתה ש"נתתי לא בעיטה בביצים",ושוב זו לא היתה הכוונה שלי. ניסיתי לפתוח לעצמי קלפים ואני לא מצליחה להבין כלום,אני מאד נסערת. פתחתי שלושה:קלף הירח,9 מטות,אביר הגביעים. מה עשיתי ??????????? בבקשה עני לי

פתחתחי עכשיו ושאלתי:

האם-5 מטות מערכת-מלכת הגביעים היחסים-5 מטבעות ביננו-אביר המטבעות תיפגע-הכוכב איני מבינה כלום!!!!!!!!!!

matal girl

New member
לדעתי כדאי יותר

לשאול- מה מרגיש X כלפי כיום? 5 קלפים +קלף סיכום. בהתאם לרגשות שלו כלפייך תוכלי להבין ומשם ללכת לשאלת המעשה בהקשר לתיקון\פיוס ביניכם. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

צ ל י ל 8

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

חסר רקע כולל לשאלה. כיצד פגעת בו? מלבד זאת פריסת המילים אינה נכונה. אנא תני רקע לשאלתך על מנת שאוכל להדריך אותך לנסח שאלה מתאימה.

יגאלרון

New member
בדיוק,,,,הכל עובר ממול.

שלום וברכה כמובן,,, יש ויכוחים ותחרות שאת מרגישה צורך להיאבק כאילו ואותו אדם מנסה להוריד אותך מהישגייך. לידיעתך מספרי 5 הם קלפים קשים שצריך לדעת להתמודד מולם כדי להצליח, ולך יש בפריסה זו שני קלפי 5. "האם" 5 מטות מראה לך שככול שתרצי יותר להראות את גדולתך מול אותו אדם יחסייך איתו יהיו קשים ופגועים,יש מקום לוותר על האגו.כי מדובר במערכת מאוד טעונה ברגשות ללא שום הגיון. זו מערכת שקשה מאוד לתפקד בה ללא קצת הגיון. היום המערכת בשפל המדרגה, ממש מתחת לקו העוני ולכן רצוי לקבל עזרה מאחרים כדי לגשר על המערכת לטובת שניכם. מבחינה אסטרולוגית קבלית מדובר על כוכב חמה במזל שור. שור-מזל פסיבי מאוד וקשה להזיז אותו מדעותיו. חמה[מרקורי]-כוכב של תקשורת . ומדובר ביחסים שמביאים את האדם לדבר הרבה ולא לעשות בעצם כלום.וזה מביא לקיטורים ובירבורים על הקשר שהוא קשה מאוד ושלילי,,,,, אבל באמת טוב לך להיות במקום הזה כי רק כך הוא מראה עד כמה את נתונה במסכנות,המצב הזה מציין את הפסיביות שלך ללא עשייה מצידך. יתכן ובלשון מאוד זהירה אני מבקש לגעת בנושא החומרי ,שהוא:כסף,מין,רכוש וחמדנות שיתכן נוגע בקשר ביניכם ויש לדעת לוותר ולהמשיך את החיים. כי הכוכב מדבר על נגיעה באמת העירומה ובחשיפה אמיתית מול הגוף החומרי או כל דבר חומרי אחר בקשר זה,וזה קשה לך ולו. לסיכום: במערכת הזו קיימת רגישות אדירה ולכן כדי שתוכלו למצוא את מקומכם בחזרה רצוי להכין את הפנימיות שלכם,ז'א: הרגשות והמהות הפנימית והרוחניות מחוייבות לעבור תיקון עצמי של כל אחד בנפרד. אתם פשוט קולטים כל אחד את השני ויוצרים גירויים רגשיים שמופנים כחיצים כנגד השני. רק אחרי שתדעו לתקו את עצמכם ,הכוכב יוביל אותכם לאמת טהורה. בהצלחה. יגאל רון.

צ ל י ל 8

New member
לרואה דברים ../images/Emo39.gif

נשאל 2 שאלות: כיצד השפיעה ההתנהגות שלי על X? 5 קלפים+קלף סיכום. מה עליי לעשות בכדי לשקם את מערכת היחסים עם X בשבוע הקרוב? 7 קלפים+קלף סיכום.

../images/Emo4.gifפתחתי וכך יצא :

כיצד-the hierophant השפיעה-האוהבים ההתנהגות-kind of cups שלי-queen of cups על איקס - 4 מטבעות קלף סיכום-התלוי 2.מה -האוהבים עלי-10גביעים לעשות-ace of pentacles בכדי לשקם - ace of wands את מערכת היחסים- 7 מטות עם איקס-4 חרבות בשבוע הקרוב-8 מטות קלף סיכום-10 מטבעות תודה רבה

צ ל י ל 8

New member
תודה על הסבלנות, והנה הפירוש שלי

כיצד - הכהן הגדול the hierophant השפיעה - האוהבים ההתנהגות - אביר הגביעים kind of cups שלי - מלכת הגביעים queen of cups על איקס - 4 מטבעות קלף סיכום - התלוי ההתנהגות שלך (אביר הגביעים) באה דווקא ממקום טוב. רצית להיות בסדר, ויצאת אינטרסנטית (מלכת הגביעים). הכהן+האוהבים לדעתי מראים את ההתלבטות שלך, והרצון שלך לא להפלות את חברך לרעה. ההשפעה עליו הייתה כזו שהוא לא מבין מה קרה. מצד אחד כך ומצד שני אחרת (האוהבים). אבל נראה לי שהוא יוותר (התלוי), למרות רצונו לקבל את מבוקשו (4 מטבעות). 2.מה - האוהבים עלי - 10 גביעים לעשות - אס המטבעות ace of pentacles בכדי לשקם - אס המטות ace of wands את מערכת היחסים - 7 מטות עם איקס - 4 חרבות בשבוע הקרוב - 8 מטות קלף סיכום - 10 מטבעות וואו, תראי, הקלפים מייעצים לך לתת לו את מבוקשו (ששתינו יודעות במה מדובר). את בהתלבטות (האוהבים), יש בינכם קשרים של אמון וחיבה (10 גביעים). אס המטבעות בעשייה, מדבר על התחלה חדשה כספית, ואס המטות בשיקום מראה את הצורך שלך לפנות אליו בעצמך ולהציע לו מה שנתבקש. מערכת היחסים בינכם כרגע נמצאתץ במצב של התגוננות, בעיקר שלך. את רוצה לעמוד על שלך ולא להיכנע. אבל זה משאיר אותו בלית ברירה לבד ותקוע, כי נראה שאין מישהו אחר שיעזור לו מלבדך. יכול להיות? השבוע הקרוב יהיה מצוין לשינויים מבחינתך, ואני חושבת ש10 מטבעות מראה על החזרים כספיים יפים בתמורה. מה דעתך? מקווה שכל הרמזים הובנו כראוי
בהצלחה.

למעלה