../images/Emo92.gif ../images/Emo53.gif ../images/Emo206.gif ../images/Emo51.gif

יש לי בעיה כנראה לחצתי על איזה כפתור במקס והתוצאה היא שכל גוף שאני בונה הוא מתמקם בראשית הצירים בנק' X=0, Y=0, Z=0. למרות שאת הגופים אני בונה במרחב. 2. אני לא מצליח להזיז את הגופים מהנקודה הנ"ל הם מקובעים. מה הבעיה ? על מה לחצתי? ואייך אני יוצא מזה??? אוף איזה בעסה. יש הגשת פרוייקט ביום שני.!!!

MedArt

New member
ה- 3dsmax.ini

בתיקייה איפה שמותקן לך המקס יש קובץ שנקרא 3dsmax.ini והוא אחראי על ההגדרות שלה. אם תמחק אותו זה אמור לאפס את כל ההגדרות שלך ולתקן בעיות מהסוג שציינת. רק תוודא שאתה מוחק את הקובץ הנכון ולא משהו אחר. המלצה שלי- תעתיק אותו קודם למקום אחר ואז במידה ומשהו לא בסדר תוכל להחזיר אותו למקום.

elirz

New member
תודה MADART אבל אולי כדאי לנסות

משהוא פחות דרסטי ממחיקת קבצים. לדעתי יש איזה כפתור שלחצתי בטעות באחד המודיפיירים, שמקבע את האובייקטים החדשים שאני יוצר, בראשית הצירים. כי אם אני פותח קובץ ישן מלפני יום יומים אז אני יכול להזיז שם את האובייקטים לכל כיוון ורק האוביקטים החדשים מקובעים! בכל אופן תודה.

elirz

New member
טוב, ניסיתי כבר X וזה לא עזר. יש פה

בעיה אחרת . זה לא רק נעילה של האובייקטים, אלא כל אובייקט שאני בונה באיזה שהוא מקום במרחב הוא מתמקם בX=0, Y=0, Z+=0 ולא ניתן להזיז אותו. אגב. לא יודע אם זה שייך אבל אחד הפרמטרים שהתעסקתי איתו לפני שהתוכנה נתקע היא: MOTION אולי מישהוא יודע מה אני צריך לעשות בשביל לשחרר את התוכנה. תודה.

תנסה להחזיר ל default את כל ההגדרות

(יש restore להגדרות) אם זה לא ילך תעשה מה שמדארט הציע לעשות.

elirz

New member
בומס הקופץ, MEDERT כל הכבוד לכם!

זהו התוכנה חזרה למצב נורמלי. אגב default לא עזר האובייקטים נשארו תקועים במרכז הצירים, רא הסרת הקובץ .INI. והפעלת התוכנה מחדש פתר את הבעיה. עכשיו מה עם הקובץ .INI. להחזיר למקום?? התוכנה מיצרת קובץ חדש כזה?? הרבה הרבה תודה.

למעלה