יוסף52

New member
../images/Emo92.gif

שלום האם מישהו יודע איך אפשר לכתוב מכתב למייקל האם יש אפשרות לשלוח לו מכתב בדור אלקטרוני?

pulpula

New member
אי אפשר לכתוב לו מכתב, אבל

מידי פעם אוספים בכל מיני פורומים מחו"ל מכתבים שנכתבו למייקל ומעבירים אותם אליו.

נצ"לש מייקלי ../images/Emo206.gif כולם מתבקשים להכנס!!

טוב אני שמחה שכולכם כאן. התכנסנו היום יחדיו למטרה חשובה מאוד: שיר המיכאליים המשיחיים הרשמי
יו זה עוד שיר משיחי- וזה הולך להיות שחור אז תדליקו את האור! הגיע הזמן של פינוקיו להתוודות, אם הערצה הייתה כסף- כבר הייתם בחובות. ואולי זה הזמן של אנשים להפנים, כשחירבנתם בטיטול- אני קניתי כרטיסים (להופעה של Dangerous) שקל ארבעים, שקל עשרים ומסטיק עגול, עכשיו הגיע הזמן להשחיר בגדול! כי אני ג'ן גיל משיחית כבר 17 שנים אז זה הזמן לקרוא בשמות של המעריצים האמיתיים: שרונה נסיכת הכוכבים, יוסי בן קדוש...1,2,3 אנונימי: "ג'ן ניסו להשחיר אותך ב270!" אני: "אז לפחד ממישהי שנוסעת עד ר"ג בשביל מיץ תפוזים?" על גבי הפורום כולם חכמים- אבל במסרים מלקקים ומתרפסים. אז אם תשמעו רעש חזק- לא להבהל זה בסה"כ הDC שלכם מצלצל!
בכל יום חדש צץ איזה נחש שחש- שהוא יכול להיות פנאט, לא יודע מה זה "בילי ג'ין"-אבל מזיין ת'שכל שיש לו את כללל הסינגלים. לא ראית את מייקל בחיים שלך- ומדבר כאילו הוא השכן שגר מולך אז תסתכל טוב על עצמך ותקלוט שאתה בסה"כ חיקוי עלוב שלמד את צורת ההתנסחות, ההתבטאות של המשיחיות. אף פעם לא ראית, לא פגשת, לא דיברת עם המסנף- כפרע נושם וקיים
אבל חופר כאילו אתה ומייקל מינימום אחים בדם. אז למה סתם לפעור את הלוע בציבור? כי מי שלא "פיקח" יבין שאתה בּוּר. ויש ת'מעריצים שהכי הורגים אותי, הם יודעים מה הם "שווים" אבל באים לקטול אותי? XD אתם מבינים, אני ראיתי את מסנפי וגם שני המשיחיים! אז נא לא לקדוח- כי לפחות ראינו את מסנף אז יש לנו זכות לזיין במוח
אבל מעריצים כמוכם- אצלי הם מושחרים, כי נשבר לי הZין מפנאטים בלירה ארבעים- עם עודף לחבילת מסטיקים כי אתם יודעים שלא ראיתם את הבואש- אולי רק בחלומות הרטובים אבל חשים כאילו אתם יודעים באיזו תדירות האנקונדה מחליפה קונדומים
עשו לי טובה אתם פעילים בחייו בערך כמו אורי גלר, ולא כדאי ללכת בעקבותיו- כי סופו בקבר.
לללללללללללעעעעעעעעעעעעעע לצערכם עדיין לא סיימתי
אני בשוונג כבר שבוע לא השחרתי XD קיצר B&T אל תנסו אותי. נולדתם בשנה שinvincible יצא ומתיימרים "להחכים אותי"- אז חדשות בשבילכם: פער של 17 שנה- קשה להדביק זאת לא חכמה לצטט מ MJNO- זה נקרא להעתיק. כי אתם מאלה שמעריכים, אוהבים, מעריצים אבל אנחנו כבר הרבה מעבר- כפרע על המשיחיים
חחח...קצת מצחיק אותי כי זה פתאטי "מעריצי וגאס 2007" שמדברים באיזו יד יש לו 'ויטיליגו' ובאיזו אצבע XD אולי אתם לא האנשים הטיפשים בעולם- אך אתם בהחלט בכיוון.... אתם טוענים ש אנחנו כה טיפשים, אך באותה הודעה משתמשים במונחים משיחיים
כמו השחרה, משולש, מסנף וDC, אז נפלתם במלכודת שטמנתם לי
אם אני טיפשה אז למה לצטט כל פסיק ונקודה? טוב אין לי כוח בקיצור אתם פיקחים, אז בפעם הבאה לפני שאתם מדברים- תחשבו טוב לפני שאתם משחירים משיחיים. סֵה טוּ
אטוווווווווץ'
ילדת ונילה.

aMJel

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את לא נורמלית
זה קורע אש!

גם בשירה את חופרת?

יצא משעשע. אולי תלכי לכתוב שירה למייקל בשביל האלבום הקרב ובא?

aMJel

New member
למה נראה לי שהשיר הבא הולך להיות מוקדש לך? XD

בכיף אני אומרת!../images/Emo9.gif

זו תהיה הפעם השנייה שכותבים לי שיר
אבל פעם ראשונה נאצה
נו, לפחות אתה רומנטי בדרך שלך [רק חבל שאין לי את האיברים שאתה מחפש בשביל זוגיות מופלאה
] רק אל תשכחו להזכיר בכל בית כמה אני מושחרת וכמה ה - MC... סליחה [
] DC שלי מתקתק! פ.. פא.. פאפאפאפא.. פאפאפאפאפא... פאתטים

pulpula

New member
נראה לי שבזה הרגע, קרבת את עצמך

קצת יותר מידי למדורת שדוני הגיהנום
אל תשכחי להצטייד בשתייה, חם שם בחוץץץץץץ

אל תשכחי דבר אחד../images/Emo3.gif

לכל דבר קטן יש מטרה שמסתתרת מאחוריו
אני מקווה שלפחות השיר יהיה נורמלי ולא חופר כמו שרק ג'ן יודעת. אולי עדיף שיוסי יכתוב את השיר
.

pulpula

New member
ברגע שאני אוכל להבין למה את מתכוונת אולי אוכל

שלא לשכוח
נא הסבירי. את מתכוונת להלחין את השיר בשביל הפילהרמונית המקומית רמת טיזבלאמו?

Miss Chinchilla

New member
אין לי כוח להחליף ניק../images/Emo122.gif

ולא, אני כבר מזמן לא גרה בעיר שלך, עברתי משם
. מה גורם לך לחשוב שאני אשתף אותך בתוכניות הזדוניות שלי?
הנה מילה חדשה ללקסיקון שלך לצד המילים "משיח"\"השחרה"\"קדוש" ועוד ועוד ועוד: הומור אתם ממהרים לריב איתי בלי להכיר את הציניות\הומור שלי. מה שדי טיפשי מצדכם
וכמעט, אני אתן לידיד שלי להלחין [הוא מלחין שירים וכותב] ואם הוא יהיה ילד טוב אני אתן לו גם להקליט את השיר ואז אני אשים אותו במייספייס. ואם יוסי וג'ן ירשו [אחרי הכל, הם המשוררים האגדיים] גם לפורום
.

pulpula

New member
גם זאת את? אוי וואי.

לא הייתי בפורום שלושה ימים וצמחו להן כאן אושיות לתפארת מזבלת חיריה. טוב, אין לי זמן לזה :D אטוץ'

aMJel

New member
בחעע!! ../images/Emo6.gif קרעת אותי! (כרגיל)

@@" אין לי זמן לזה - אטוץ'"
תכלס לא הבנתי מילה ממנה, מה היא מדברת צ'ינצ'ילית?

pulpula

New member
אמרתי לך שאת תהיי מורה בסוף ../images/Emo6.gif

את רואה? בתואר השני אולי סוף סוף תקשיבי לי. (לא שאני מתכננת לעשות בקרוב, כן?)

למעלה